Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Η Μαρίνα Πατούλη απέσυρε την υποψηφιότητά της για τον Δήμο Αμαρουσίου - Διαβάστε την ανακοίνωσή της

Ποιες είναι οι τρεις προτεραιότητες στη ζωή της.

Την απόφασή της να αποσύρει την υποψηφιότητά της για τη δημαρχία του Αμαρουσίου ανακοίνωσε η Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη.

Όπως αναφέρει η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης - Πεύκης στην ανακοίνωσή της, που ανήρτησε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, δεν θα είναι υποψήφια δήμαρχος Αμαρουσίου για να συμβάλει στην ενότητα που θα διασφαλίσει τη συνέχεια «στο σπουδαίο έργο» που έχει επιτελέσει ο σύζυγός της, δήμαρχος Αμαρουσίου και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Υπενθυμίζεται ότι η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της είχε προκαλέσει ρήγμα στη Ν.Δ. κι οδήγησε τον Γιώργο Πατούλη, υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, να στηρίξει τη «γαλάζια» υποψηφιότητα στον Δήμο Αμαρουσία, δηλαδή τον κ. Θοδώρη Αμπατζόγλου.

Η ανακοίνωσή της:

«Σε όλη μου την προσωπική διαδρομή είχα τρεις βασικές προτεραιότητες: Το καλό της πόλης μας, τη στήριξη της οικογένειάς μου και την ενότητα της παράταξης από την οποία προέρχομαι. Με τα κριτήρια αυτά, δηλώνω ότι δεν θα είμαι υποψήφια δήμαρχος Αμαρουσίου και προτίθεμαι να συμβάλλω ενωτικά στο να διασφαλιστεί η συνέχεια στο σπουδαίο έργο που έχει επιτελέσει ο Γιώργος Πατούλης στο Μαρούσι. Σε αυτή την κρίσιμη πολιτική συγκυρία, ελπίζω να δείξουν ΟΛΟΙ την ίδια ενωτική διάθεση».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ