Εισβολή εκπαιδευτικών στο στούντιο της ΕΡΤ την ώρα που ήταν στον αέρα το δελτίο ειδήσεων - Η αντίδραση της παρουσιάστριας (βίντεο)

Η παρουσιάστρια κράτησε την ψυχραιμία της και έδωσε πάσα για διαφημίσεις

Στο στούντιο της ΕΡΤ εισέβαλλαν λίγο μετά τις 9 το βράδυ του Σαββάτου αναπληρωτές εκπαιδευτικοί, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το νέο σύστημα διορισμού. Μία ομάδα εκπαιδευτικών μπήκε στο κτίριο της ΕΡΤ, πραγματοποιώντας διαμαρτυρία, ενώ εκείνη την ώρα ήταν στον «αέρα» το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, το οποίο διεκόπη.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο πολιτικός συντάκτης Γιάννης Φασουλάς έδινε το ρεπορτάζ για το παρασκήνιο της συνάντησης Τσίπρα-Καμμένου το πρωί της Κυριακής, άρχισαν να ακούγονται δυνατά βρόντοι. Τότε, η παρουσιάστρια Αντριάνα Παρασκευοπούλου διατηρώντας την ψυχραιμία της διέκοψε και έδωσε "πάσα"  για διαφημίσεις.

 

Στη συνέχεια ακολούθησε παρέμβαση του εκπροσώπου των αναπληρωτών καθηγητών ο οποίος ζήτησε «να αποσυρθεί το επαίσχυντο νομοσχέδιο» και εξήγησε την εισβολή λέγοντας ότι «το δελτίο της ΕΡΤ χθες δεν παρουσίασε ούτε ένα λεπτό την μεγάλη κινητοποίηση στο κέντρο της Αθήνας, ούτε την αστυνομική βία εναντίον των διαδηλωτών, αλλά έδειξε αποσπασματικά επεισόδια». 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ