O κορυφαίος Αμερικανός life coach Michael Neill στην πρώτη επίσκεψή του στην Αθήνα, πραγματοποίησε μια συναρπαστική ομιλία, στο κατάμεστο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη

Ο Michael Neill επισκέφθηκε την Ελλάδα για πρώτη φορά, στο πλαίσιο της κυκλοφορίας του διεθνούς best-seller του 'The Inside-Out Revolution - Η Επανάσταση Αρχίζει από Μέσα Μας' στη χώρα μας, από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Προσκεκλημένος της Certified Transformative Coach Σοφίας Κουτσιανά που έχει θητεύσει στο πλευρό του για μεγάλο διάστημα, πραγματοποίησε την Τρίτη 15 Ιανουαρίου, ομιλία με θέμα 'Unleashing Potential: How to get more out of yourself, others, and your life' αναπτύσσοντας τη ριζοσπαστική μέθοδο coaching του, που βασίζεται στη θεωρία των Τριών Αρχών, μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό 500 ατόμων από το πολιτικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό στερέωμα, καθώς και επιφανείς εκπροσώπους της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Η δημοσιογράφος Μαρία Σαράφογλου παρουσίασε την εκδήλωση και η Σοφία Κουτσιανά προλόγισε τον Michael Neill, αναφερόμενη στη δική της πορεία ως life coach και στην επιδραστικότητα του μέντορά της και της μεθόδου του, που οδηγούν ανθρώπους που έρχονται σε επαφή με τις Τρεις Αρχές, σε δραστικές αλλαγές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Η ίδια, στοχεύοντας οι Τρεις Αρχές να διαδοθούν και στην Ελλάδα φέρνοντας μαζί τους την ηρεμία, διαύγεια, δημιουργικότητα και ευτυχία που υπόσχονται, έχει δημιουργήσει το site www.isofia.com όπου παρουσιάζει τη μέθοδο και τα διαφορετικά προγράμματα και συνεδρίες που μπορεί κάποιος να επιλέξει, είτε σε ατομικό επίπεδο, είτε για ζευγάρια, γονείς, στελέχη, ηγέτες και coaches που θα ήθελαν να εκπαιδευτούν.

Στην ομιλία του, ο Michael Neill ανέλυσε το πώς ο καθένας μας έχει την ικανότητα να απελευθερώσει τις δυνατότητές του για να πετύχει να αποκαλύψει την καλύτερη εκδοχή της ζωής του, μέσα από συναρπαστικά παραδείγματα και ενδιαφέρουσες αναφορές.

Ακολούθησε συζήτηση με τον ίδιο, τη Σοφία Κουτσιανά, τη Μαρία Σαράφογλου και την ενεργή συμμετοχή του κοινού που απηύθυνε ερωτήματα για την αυτοβελτίωση και την εφαρμογή της μεθόδου. Ο Michael Neill είναι life coach διεθνούς φήμης και συγγραφέας των best-seller 'Μπορείτε να Αποκτήσετε Αυτό που Θέλετε', 'Νιώστε Ευτυχισμένοι Τώρα!' και 'Supercoach', καθώς και των ηχογραφημένων προγραμμάτων κατάρτισης Effortless Success και Coaching from the Inside-Out.

Εδώ και σχεδόν τριάντα χρόνια, ως coach, σύμβουλος, φίλος, μέντορας και παρακινητής δημιουργικών αλλαγών, στηρίζει διασημότητες, ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων, μέλη βασιλικών οικογενειών και ανθρώπους που θέλουν να βελτιώσουν τον εαυτό τους και τη ζωή τους.

Είναι επίσης ιδρυτής της Supercoach Academy, μιας διεθνούς σχολής που διδάσκει σε coaches πώς να ενσωματώσουν στο έργο τους το μοντέλο της αντίληψης της ζωής από μέσα προς τα έξω.

Τα βιβλία του Michael Neill έχουν μεταφραστεί σε δεκατρείς γλώσσες, ενώ οι διαλέξεις και τα σεμινάριά του έχουν μεταμορφώσει τη ζωή πολλών ανθρώπων τόσο στις ΗΠΑ όσο και στις πέντε ηπείρους του κόσμου. Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η εταιρία Symbeeosis και χορηγοί επικοινωνίας ο ANT1 και το HR Professional. Λίγα λόγια για το βιβλίο του 'The Inside-Out Revolution - Η Επανάσταση Αρχίζει από Μέσα Μας':

Ο κορυφαίος life coach Michael Neill σε αυτό το ριζοσπαστικό βιβλίο, καταρρίπτει την κλασική πεποίθηση που χαρακτηρίζει όλα τα ανθρώπινα προβλήματα - ότι δηλαδή οι συνθήκες και οι συγκυρίες είναι εκείνες που διαμορφώνουν και καθορίζουν την εμπειρία μας από τη ζωή.

Παρουσιάζει και μοιράζεται μαζί μας μία ανατρεπτική θεώρηση ζωής που βασίζεται σε 3 Aρχές και έχει ως άξονα την παραδοχή: Δεν ζούμε το τι πραγματικά συμβαίνει, αλλά τις σκέψεις μας γι' αυτό που συμβαίνει. Κατά τον Neill, όλες οι προσπάθειες μας να ελέγξουμε το περιβάλλον μας για να νιώσουμε πιο ευτυχισμένοι είναι καταδικασμένες να αποτύχουν. Όταν σταματήσουμε να προσπαθούμε να αλλάξουμε τον κόσμο και τους άλλους, τότε το μυαλό μας θα απελευθερωθεί.

Όταν κατανοήσουμε τις 3 Αρχές, θα βιώσουμε την καθαρότητα της σκέψης, την ηρεμία και την ευτυχία ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες, χωρίς να χρειάζεται να δουλέψουμε με τον εαυτό μας για μήνες ή χρόνια μέχρι να νιώσουμε μια θετική αλλαγή μέσα μας.

To Inside Out Revolution μας δείχνει τον τρόπο, μια για πάντα, να μειώσουμε το στρες στην καθημερινότητά μας, να αποκτήσουμε δυναμική ενέργεια, να βελτιώσουμε θεαματικά τις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις και να ενισχύσουμε την παραγωγικότητά μας, οδηγούμενοι αβίαστα στην ευτυχία και την επιτυχία. Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία σε όλη την Ελλάδα από τις εκδόσεις Διόπτρα

www.facebook.com/mneill www.twitter.com/michael_neill

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ