Αποκλ. Made in Greece τα premium προϊόντα της δημοφιλούς Νάντιας Μπουλέ: Υγιεινά τρόφιμα & καλλυντικά, αρωματικά κεριά που φτάνουν ως την Σιγκαπούρη

Την Νάντια Μπουλέ τη γνωρίζουμε όλοι μέσα από τις εμφανίσεις της σε πετυχημένα μιούζικαλ και την τηλεόραση.

Αυτό που ίσως να μην γνωρίζουν πολλοί είναι ότι είναι υπέρμαχος της υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής και ότι αυτή τη φιλοσοφία την έχει μετατρέψει σε μία εταιρεία με βιολογικά προϊόντα και έδρα την όμορφη Ναύπακτο.

Η σειρά B by Nadia Boule περιλαμβάνει προσεγμένα premium προϊόντα από πιστοποιημένους παραγωγούς από όλη την Ελλάδα, τα οποία έρχονται για να καλύψουν τις καθημερινές μας ανάγκες. Εμπλουτισμένα με όλες τις ευεργετικές ιδιότητες που χρειάζεται ο οργανισμός μας τα προϊόντα B by Nadia Boule λειτουργούν ως ασπίδα προστασίας, ενισχύουν τον μεταβολισμό και το ανοσοποιητικό μας.

Τα ελληνικά βιολογικά προϊόντα B by Nadia Boule περιλαμβάνουν μια βρώσιμη και μια καλλυντική σειρά. Βιολογικό ελαιόλαδο, ελιές, μέλι, κρασί, μαρμελάδες, σοκολάτες αλλά και φυτικά κεριά, λάδια σώματος και αρωματικά μαξιλαράκια λεβάντας είναι μερικά από αυτά, ενώ ολόκληρη η σειρά υπάρχει στο www.wellb.gr.

Τα προϊόντα της σειράς ήδη γνωρίζουν μεγάλης ανταπόκρισης, ενώ η ύπαρξη του ηλεκτρονικού καταστήματος έχει διαδώσει τη φήμη τους μέχρι και την Σιγκαπούρη!

Η Νάντια Μπουλέ μίλησε αποκλειστικά στο MadeinGreece.news για το νέο της αυτό εγχείρημα, το όραμά της, αλλά και τα αμέσως επόμενα βήματά της.

Τα βασικότερα σημεία της συνέντευξης:

  • Σκέφτηκα να έρθω σε επαφή με ανθρώπους από όλη την χώρα που ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα και μαζί να δημιουργήσουμε προσεγμένα premium ελληνικά προϊόντα
  • Η σειρά περιλαμβάνει πλέον τόσο βρώσιμα, όσο και καλλυντικά προϊόντα
  • Τα δικά μου αγαπημένα είναι το επάλειμμα πορτοκαλιού με goji berries, σιρόπι αγαύης και αστεροειδή γλυκάνισο, το μέλι ελάτου και τα φυτικά μας κεριά
  • Για να εντάξουμε ένα νέο προϊόν στον κατάλογό μας, πρέπει να πληρεί αρκετά κριτήρια, ποιοτικά και γευστικά
  • επιλέξαμε η βάση να βρίσκεται στην Ναύπακτο και να συνεργαζόμαστε με καλλιεργητές από όλη την χώρα
  • Κατά τη γνώμη μου, τα προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας δεν είναι πολυτέλεια όπως πιστεύουν πολλοί, είναι βασική ανάγκη
  • η χώρα μας βγάζει εξαιρετικά προϊόντα που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα αντίστοιχα του εξωτερικού που έχουν κατακλύσει την αγορά
  • Η μεγαλύτερή μου δυσκολία μέχρι τώρα είναι να μη σκέφτομαι σαν καλλιτέχνης, αλλά σαν επιχειρηματίας
  • Το e-shop (www.wellb.gr) δίνει τη δυνατότητα να στέλνουμε τα προϊόντα σε χώρες του εξωτερικού και έχουμε πελάτες μέχρι και από τη Σιγκαπούρη

Ποιο είναι το story/το αφήγημα γύρω από τη δημιουργία της σειράς προϊόντων B by Nadia Boule; Πότε και πως ξεκίνησαν όλα; Πως γεννήθηκε η ιδέα και η στόχευση.

Μεγαλώνοντας άρχισα να συνειδητοποιώ πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η διατροφή στη ζωή μας, πρακτικά και ουσιαστικά. Πόσο δηλαδή στην πράξη συνδέεται η καθημερινή μας υγεία από την ποιότητα της τροφής που καταναλώνουμε. Ταξιδεύοντας παράλληλα σε Ελλάδα και εξωτερικό είδα πόσο ποιοτικά προϊόντα έχει τη δυνατότητα να παράξει ο τόπος μας και πόσο μεγάλη ποικιλία και προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια υπάρχει στο εξωτερικό. Σκέφτηκα λοιπόν να έρθω σε επαφή με ανθρώπους από όλη την χώρα που ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα και μαζί να δημιουργήσουμε προσεγμένα premium ελληνικά προϊόντα. Ασχολούμαι με κάθε προϊόν ξεχωριστά σε όλα του τα στάδια και δίνουμε μεγάλη προσοχή και στο τελικό αποτέλεσμα. Θέλω να έχουν πολύ μοντέρνα και σημερινή εικόνα.

Τι προϊόντα περιλαμβάνει η σειρά B by Nadia Boule; Ποιο από αυτά είναι το αγαπημένο σας;

Η σειρά περιλαμβάνει πλέον τόσο βρώσιμα, όσο και καλλυντικά προϊόντα. Από μέλι και ελαιόλαδο μέχρι φυτικά κεριά και άλατα μπάνιου με ανθό βιολογικής λεβάντας. Συνεχώς εμπλουτίζουμε τον κατάλογο με νέες προτάσεις και προσπαθούμε να καλύψουμε τις ανάγκες όλο και περισσότερων ανθρώπων.
Τα δικά μου αγαπημένα είναι το επάλειμμα πορτοκαλιού με goji berries, σιρόπι αγαύης και αστεροειδή γλυκάνισο, το μέλι ελάτου και τα φυτικά μας κεριά.

Πως γίνεται η επιλογή των προϊόντων της σειράς; Ποια τα κριτήρια;

Για να εντάξουμε ένα νέο προϊόν στον κατάλογό μας, πρέπει να πληρεί αρκετά κριτήρια, ποιοτικά και γευστικά. Αρχικά, όταν μιλάμε για βιολογική παραγωγή, ο συνεργάτης μας θα πρέπει να έχει όλες τις πιστοποιήσεις βιολογικής καλλιέργειας που δίνονται από τους αντίστοιχους φορείς και να ακολουθεί συγκεκριμένα πρωτόκολλα ποιότητας. Επίσης, στα προϊόντα που βγάζουμε δεν χρησιμοποιούμε επεξεργασμένη ζάχαρη, αλλά προτιμούμε γλυκαντικά με χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη όπως είναι το σιρόπι αγαύης. Πέρα από τα ποιοτικά κριτήρια, μας ενδιαφέρει το τελικό προϊόν να έχει υπέροχη γεύση, γι΄αυτό και πριν κυκλοφορήσουν στο eshop μας έχουμε συνεργάτη γευσιγνώστη για τις τελικές δοκιμές.

Έχετε επιλέξει τη Ναύπακτο για τη δημιουργία της αποθήκης της εταιρείας; Ποια η σημασία αυτής της επιλογής;

Ήταν πολύ ξεκάθαρο από το ξεκίνημα της εταιρίας ότι θέλαμε όσο μπορούμε να στηρίξουμε μικρούς παραγωγούς από όλη την χώρα και να κάνουμε όσο το δυνατό περισσότερες ενέργειες στην επαρχία. Γι' αυτό και επιλέξαμε η βάση να βρίσκεται στην Ναύπακτο και να συνεργαζόμαστε με καλλιεργητές από όλη την χώρα.

Ποια η σημασία των βιολογικών προϊόντων στη ζωή μας; Γιατί πρέπει να τα εντάξουμε στην καθημερινότητά μας;

Η ποιότητα της τροφής που καταναλώνουμε σχετίζεται άμεσα και αναπόσπαστα με την εξέλιξη της υγείας μας. Είναι ιατρικά καταγεγραμμένο εδώ και χρόνια και το βλέπουμε και την πράξη. Ο διαβήτης για παράδειγμα είναι μια ασθένεια που ταλαιπωρεί παγκοσμίως εκατομμύρια ανθρώπους, ενώ η χρήση χημικών φυτοφαρμάκων έχει κάνει πολλές κατηγορίες τροφών σχεδόν επικίνδυνες για κατανάλωση. Ειδικά τώρα που το περιβάλλον είναι τόσο επιβαρυμένο, είναι τρομερή η ανάγκη να επιστρέψουμε σε πιο "αγνές" καλλιέργειες και σε προϊόντα λιγότερο επεξεργασμένα. Κατά τη γνώμη μου, τα προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας δεν είναι πολυτέλεια όπως πιστεύουν πολλοί, είναι βασική ανάγκη.

Πώς αξιολογείτε τη δυναμική των βιολογικών προϊόντων στην ελληνική αγορά;

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι παραγωγοί ασχολούνται με τη βιολογική παραγωγή και με τον απαραίτητο επαγγελματισμό. Θεωρώ ότι η χώρα μας βγάζει εξαιρετικά προϊόντα που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα αντίστοιχα του εξωτερικού που έχουν κατακλύσει την αγορά.

Ως γυναίκα επιχειρηματίας σε έναν τομέα που αναπτύσσεται και αναγνωρίζεται μόλις τα τελευταία χρόνια, πόσο εύκολο ήταν ως εγχείρημα;

Δεν είναι εύκολο εγχείρημα, αλλά είναι πολύ δημιουργικό. Μάλιστα όταν έρχεσαι από έναν τελείως διαφορετικό χώρο όπως εγώ, η ενασχόληση με τα βιολογικά προϊόντα γίνεται μεγάλη πρόκληση. Η μεγαλύτερή μου δυσκολία μέχρι τώρα είναι να μη σκέφτομαι σαν καλλιτέχνης, αλλά σαν επιχειρηματίας.

Ποια είναι η μεγαλύτερη επιτυχία σας σε αυτή σας τη δραστηριότητα;

Νομίζω πως το πιο θετικό είναι ότι ο κόσμος μαθαίνει σιγά σιγά τη σημασία που έχει η ποιότητα της διατροφής στη ζωή μας και εκτιμά όλο και περισσότερο την ελληνική παραγωγή.

Σας έχουμε συνηθίσει δραστήρια και πολυάσχολη, αυτό είναι το πρόσωπο που γνωρίσαμε. Και τώρα από τον καλλιτεχνικό χώρο μεταφερθήκατε σε κάτι τελείως διαφορετικό. Τι σας εκφράζει και τι αγαπάτε περισσότερο; Συνδυάζονται εύκολα αυτές οι δυο ασχολίες;

Είναι πράγματι τελείως διαφορετικοί τομείς, αλλά αυτή η μεγάλη απόσταση που έχουν κάνει και το μυαλό να λειτουργεί πιο δραστήρια και δημιουργικά. Με εκφράζουν όλα όσα κάνω και αυτή είναι και η μεγάλη μου χαρά. Ότι ασχολούμαι με πράγματα που με γεμίζουν και κινητοποιούν όλο μου το είναι.

Ποια είναι η ανταπόκριση του κόσμου στα προϊόντα υπό το όνομά σας; Έχουν ταξιδέψει και στο εξωτερικό κι αν ναι σε ποιες χώρες;

Το e-shop (www.wellb.gr) δίνει τη δυνατότητα να στέλνουμε τα προϊόντα σε χώρες του εξωτερικού και έχουμε πελάτες μέχρι και από τη Σιγκαπούρη, που θέλουν να έχουν ελληνικές γεύσεις στην καθημερινότητά τους.

Δείτε όλη τη συνέχεια στο Made in Greece.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ