Καιρός ήταν: Ο 97χρονος πρίγκιπας Φίλιππος σύζυγος της Βασίλισσας Ελισάβετ παρέδωσε το δίπλωμα οδήγησης του (φώτο)

Πήρε τη μεγάλη απόφαση...

Λίγο πριν τα ... εκατοστά γενέθλια ο πρίγκιπας Φίλιππος πήρε τη μεγάλη απόφαση: Παρέδωσε  σήμερα Σάββατο το δίπλωμα οδήγησης του, λίγες εβδομάδες μετά το ατύχημα κοντά στη βασιλική κατοικία του Σάντριχαμ.

Το γεγονός ανακοίνωσε το παλάτι του Μπάκιγχαμ. "Μετά από προσεχτική σκέψη, ο Δούκας του Εδιμβούργου, πήρε την απόφαση να παραδώσει εθελοντικά το δίπλωμα οδήγησης του", έγραφε η ανακοίνωση.

48 ώρες μετά το ατύχημα, ο ς πρίγκιπας Φίλιππος οδηγούσε χωρίς ζώνη ασφαλείας, όπως αναφέρει ο .independent. Η σχετική φωτογραφία δόθηκε στη δημοσιότητα. Η τοπική αστυνομία του Νόρφολκ τον είχε «συμβουλέψει» για την οδική ασφάλεια

Ο 97χρονος σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ ζήτησε συγνώμη από την γυναίκα που είχε τραυματίσει με το αυτοκίνητο του. Έστειλε επιστολή στην Emma Fairweather.

Η 46χρονη μητέρα δύο παιδιών είναι η γυναίκα που υπέστη κάταγμα στον καρπό της όταν το Land Rover Freelander που οδηγούσε ο Δούκας του Εδιμβούργου έπεσε πάνω στο Kia που οδηγούσε εκείνη και το ανέτρεψε.

Ο Δούκας του Εδιμβούργου, σε δηλώσεις του για το τροχαίο ατύχημα, είχε επικαλεστεί τον ήλιο που τον τύφλωσε, ενώ είχε λάβει τη στήριξη του Μπάκιγχαμ, το οποίο έσπευσε αμέσως να αντικαταστήσει το διαλυμένο όχημα.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ