Θρήνος στο "τελευταίο αντίο": Συντετριμμένος ο πατέρας της Λειβαδάρη: "Δεν αισθανόταν καλά τις τελευταίες μέρες - Ζητούσε από τη μαμά της να την ξεματιάσει" (φώτο -βίντεο)

Συντετριμμένος ο πατέρας της, μιλάει για την άτυχη ηθοποιό : Έπαθε ανακοπή - της έκαναν μαλάξεις για να την επαναφέρουν

Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου της γνωστής ηθοποιού Νίκης Λειβαδάρη, από έμφραγμα του μυοκαρδίου, σκόρπισε θλίψη στο πανελλήνιο. Οι δικοί της άνθρωποι, που περιγράφουν τη Νίκη ως ένα πλάσμα αεικίνητο και γεμάτο ζωή δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

Συντετριμμένοι γονείς και φίλοι της νεαρής ηθοποιού που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 33 ετώντην αποχαιρέτησαν σήμεραστην εκκλησία του Α' Νεκροταφείου της Αθήνας, όπου έγινε η κηδεία. 

 

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας μίλησε νωρίτερα στην εκπομπή «Μαζί σου» και αποκάλυψε τι του είπε ο γιατρός της κόρης του. Στην συγκλονιστική του μαρτυρία ανέφερε ότι η κόρη του, δεν αισθανόταν καλά τις τελευταίες μέρες , αλλά δεν είχε δώσει σημασία σε κάποιες ενοχλήσεις που είχε και ζητούσε από τη μαμά της να την ξεματιάσει.

«Ο γιατρός μας είπε ότι την κεντρική αρτηρία τη βρήκε φραγμένη, ότι έγινε προσπάθεια, κάνανε απόφραξη και ότι αιματώνεται πλέον λίγο, αλλά κανονικά και προσπαθούν να την επαναφέρουν στο κανονικό και μετά ξαναμπήκε μέσα. Τελικά μας ενημερώσανε ότι πέντε λεπτά αφότου η αρτηρία είχε αποφράξει δεν ξέρω με μπαλονάκι το κάνουν, αυτό με στένσιλ, δεν ξέρω με τι, με στεντ, όπως λέγεται… Έπαθε ανακοπή και της έβαλαν απινιδωτή, της έκαναν μαλάξεις επί μιάμιση ώρα και δεν επανήλθε», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το αν αντιμετώπιζε προβλήματα καρδιάς, ο ίδιος εξήγησε: «Όχι, όχι κανένα πρόβλημα και ήταν ένα υγιέστατο παιδί και είχε κάνει και τρίπλεξ, τα είχε κάνει όλα, τα πάντα και από την άλλη μεριά να σας πω ότι ο φίλος της την τελευταία εβδομάδα παραπονιόταν…

Ο φίλος της ήταν στο εξωτερικό αλλά μας είπε ότι στο τηλέφωνο η Νίκη  παραπονιόταν ότι έχει βάρος στην καρδιά και ότι είναι ματιασμένη. Ότι έχει βάρος στο στομάχι, όχι στην καρδιά και ελαφρώς στην πλάτη.

Είχε ενοχλήσεις στην πλάτη και στην κοιλιά. Αυτό μας το είπε ο φίλος της, εμείς δεν το ξέραμε. Στη μαμά της έλεγε να την ξεματιάσει. Μέσα σε αυτή την εβδομάδα την είχε ξεματιάσει αλλά το Σάββατο που την ξεμάτιασε δεν έγινε τίποτα. Της είπε η μάνα της: “Παιδί μου δεν είναι μάτι αυτό, να πάμε σε έναν γιατρό να δούμε για ποιο λόγο σε πονάει το στομάχι και η κοιλιά σου” και τελικά καταλήξαμε να γίνει οξύς ο πόνος και να πάμε στο νοσοκομείο όπου κατέληξε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μοιραίο βράδυ η ηθοποιός πήγε για ποτό με τον φίλο της. Ένιωσε αδιαθεσία και πόνους. Ο φίλος της την πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς ξεφύχησε

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ