Είμαι η Μέγκαν Μαρκλ παντρεύτηκα πρίγκιπα και πετάω ως τη Νέα Υόρκη με γκαρνταρόμπα "αλά Χόλιγουντ" (φώτο)

Η δούκισσα του Σάσεξ όπως... είχαμε καιρό να τη δούμε

H Μέγκαν Μαρκλ όπως ... δεν την είχαμε ξαναδεί στη Νέα Υόρκη. Η δούκισσα του Σάσεξ βρέθηκε στο "Μεγάλο Μήλο" για να παραστεί στο "Baby Shower" πάρτι που οργάνωσαν γι' αυτή οι φίλες της και... φαίνεται ότι την βασιλική της γκαρνταρόμπα την άφησε πίσω στο Λονδίνο.

Για τις  βόλτες της με ένα μαύρο SUV, στους δρόμους της Νέας Υόρκης η Μέγκαν δεν προτίμησε τα κομψά φορέματα και ταγιέρ σε  παλ χρώματα και τις μικρές τσάντες - πορτοφόλι με τα οποία κυκλοφορούσε στο Λονδίνο , αλλά υιοθέτησε ένα πιο μοντέρνο , "ροκ" και "αλα Χόλιγουντ" στυλ.

 

Προτίμησε σκούρα  άνετα ρούχα, μεγάλες trendy τσάντες κα ακόμα πιο εντυπωσιακά και trendy παπούτσια. Η Μέγκαν φαίνεται πως διαθέτει στυλ "χαμαιλέοντα", καθώς η εμφάνιση της αλλάζει ανάλογα με τις περιστάσεις....

Μόλις ανακοινώθηκε ο αρραβώνας της με τον Πρίγκιπα Χάρι, η Μέγκαν άφησε οριστικά πίσω της τις μίνι φούστες , τα σορτσάκια, τα μεγάλα ντεκολτέ και τις μοντέρνες γόβες για να υιοθετήσει ένα στυλ πιο κοντά στα βασιλικά πρότυπα.

Μακριά από το αυστηρό πρωτόκολλο του  Λονδίνου η μέλουσα μαμά άλλαξε και πάλι το στυλ της κάνοντας πιο χαλαρές επιλογές. Την Τρίτη, όπως αναφέρει η Daily Mail, εμφανίστηκε με μαύρο τζην της Hatch, το οποίο είχε να φορέσει αρκετό καιρό .

Μετά το Baby shower party άφησε το ξενοδοχείο The Mark Hotel με μαύρο κολάν . Το συνδύασε με σπορ τοπ με φερμουάρ, μπεζ παλτό  και ένα ζευγάρι μαύρα αθλητικά παπούτσια Adidas. Την εμφάνιση της συμπλήρωσε ένα καπελάκι του  μπέιζμπολ.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ