Ροζ σκάνδαλο συγκλονίζει τη Γαλλία: Ο υπουργός Εσωτερικών πατέρας δυο παιδιών χορεύει & φιλάει αισθησιακή νεαρή (βίντεο)

 Ο ίδιος  δηλώνει ότι "διεκδικεί το δικαίωμα στην προσωπική του ζωή".

Αντιδράσεις προκαλεί στη Γαλλία δημοσιεύμετα που εμπλέκουν σε «ροζ σκάνδαλο» τον 53χρονο υπουργό Εσωτερικών της χώρας Κριστόφ Καστενέ. Σύμφωνα με όσα δημοσιεύουν τα περιοδικά «Voici» και «Closer», ο 53χρονος εθεάθη να χορεύει και να φιλά μια άγνωστη κοπέλα σε μπαρ του Παρισιού.

Στη δημοσιότητα έχει δοθεί και βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται,  ο παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών Καστανέ να διασκεδάζει. Ο ίδιος όπως αναφέρει η Le Figaro, δηλώνει ότι "διεκδικεί το δικαίωμα στην προσωπική του ζωή".

Στα σχετικά ρεπορτάζ του γαλλικού τύπου αναφέρεται ότι το "ροζ σκάνδαλο" με τον υπουργό Εσωτερικών αποκαλύπτεται σε μία κακή χρονική στιγμή καθώς όλα αυτά αυτά συνέβησαν το περασμένο Σάββατο 10 Μαρτίου, ενώ στη χώρα συνεχίζονται για 18η συνεχή εβδομάδα οι κινητοποιήσεις των «Κίτρινων Γιλέκων».

 

 

Παλαιότερα η Liberation είχε αποκαλύψει ότι ο Καστανέρ ήταν λάτρης της νύχτας και του πόκερ, προτού απαρνηθεί την «αμαρτωλή» ζωή και επιστρέψει στο πανεπιστήμιο ώστε να ασχοληθεί με την πολιτική.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Γάλλος υπουργός βρέθηκε στο νυχτερινό μαγαζί σε μια περιοχή πολύ κοντά στο υπουργείο Εσωτερικών ώστε να παρευρεθεί σε δείπνο. 

Λίγο μετά τις 2 το πρωί όμως και ενώ δεν ήταν μαζί του ούτε ένας άντρας της προσωπικής του ασφάλειας, ο υπουργός βρέθηκε σε μια άλλη γιορτή, στο ίδιο μαγαζί. Αφού ήπιε μερικά ποτήρια βότκα, όπως αναφέρει το Closer εθεάθη να χορεύει σφιχταγκαλιασμένος με νεαρή κοπέλα ονόματι Έμα, ενώ λίγο αργότερα της φιλούσε το μπράτσο. 

 

 

Μάλιστα οι αποκαλύψεις δεν βασίζονται μόνο σε πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, αλλά αντίθετα κάποιοι από αυτούς έχουν τραβήξει και βίντεο που ήδη έχει δημοσιοποιηθεί. 

Ο 53χρονος Κριστόφ Καστανέρ είναι με την σύζυγό του Ελέν για περισσότερα από 30 χρόνια και έχουν μαζί δύο κόρες

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ