Ο Μελισσανίδης αποχαιρετά τον Θανάση Γιαννακόπουλο: ‘’Αντίο καλέ μου φίλε’’

Συλλυπητήρια ανακοίνωση και από την ΠΑΕ ΑΕΚ. 

 

Τα συλλυπητήρια προς τους οικείους του Θανάση Γιαννακόπουλου έδωσε ο Δ. Μελισσανίδης για τον θάνατό του. 

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ήταν ένας άνθρωπος αγαπητός σε όλον τον χώρο του αθλητισμού, έχοντας φίλους και ανθρώπους που τον σέβονταν και στους παραδοσιακούς αντιπάλους του Παναθηναϊκού.

Για τον θάνατό του ο Δ. Μελισσανίδης αναφέρει: «Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικειους του και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Η άδολη αγάπη του για τον σύλλογο τον οποίο υπηρέτησε, αλλά και η τεράστια προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό αποτελεί παρακαταθήκη για όλους μας. Καλό ταξίδι, καλέ μου φίλε».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ ΑΕΚ, μέσω της οποίας τονίζει: «Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια αποχαιρετά έναν κορυφαίο παράγοντα του ελληνικού αθλητισμού, έναν σεβάσμιο αντίπαλο, έναν μεγάλο ηγέτη του Παναθηναϊκού και γνήσιο μαχητή για τα συμφέροντα της ομάδας που αγάπησε και πρόσφερε σε όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Εκφράζουμε την βαθιά μας οδύνη για τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ