Γαλλία: 35χρονη δημοσιογράφος της τηλεόρασης το κορίτσι που φιλούσε ο υπουργός Εσωτερικών (φώτο-βίντεο)

Το ροζ σκάνδαλο θέτει σε κίνδυνο την καριέρα του

Νέες αποκαλύψεις σχετικά με το ροζ σκάνδαλο με πρωταγωνιστές τον υπουργό εσωτερικών της Γαλλίας Κριστόφ Κριστόφ Καστανέρ και την νεαρή κοπέλα που φιλούσε σε νυχτερινό κέντρο του Παρισιού φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα το σκανδαλοθηρικό περιοδικό "Closer"

Το θέμα έχει προκαλέσει θύελλα στα γαλλικά ΜΜΕ και θέτει σε κίνδυνο την καριέρα του 53χρονου πολιτικού. Αιτία αυτής της θύελλας που έχει ξεσπάσει, αποτελεί το γεγονός ότι ο Κριστόφ Καστανέρ φωτογραφήθηκε και βιντεοσκοπήθηκε την ώρα που έπινε σφηνάκια, αντάλλασσοντας φιλιά με άγνωστη καλλονή, σε κλαμπ του Παρισιού, το βράδυ του Σαββάτου 2 Μαρτίου, μετά τις 2 τα ξημερώματα.

 

Το θέμα κάνει σήμερα τον γύρο της Γαλλίας και χαρακτηρίστηκε «ροζ σκάνδαλο» γιατί ο Γάλλος υπουργός το "έριχνε έξω" ενώ μαίνονταν οι διαδηλώσεις των "Κίτρινων Γιλέκων" και  ο «πόλεμος» με την κυβέρνηση. Κόντεψε μάλιστα να του στοιχίσει τη θέση του.

Το σκηνικό σημειώθηκε στο χλιδάτο κλαμπ Noto που βρίσκεται στον πρώτο όροφο της μουσικής Αίθουσας Pleyel, στο κέντρο του Παρισιού, λίγα βήματα από το προεδρικό μέγαρο και το υπουργείο Εσωτερικών.

Ο Καστανέρ πήγε στο νυχτερικό κέντρο διασκέδασης «Noto» για να παρευρεθεί σε δείπνο. Λίγο μετά τις 2 το πρωί όμως, ο υπουργός βρέθηκε σε μια άλλη γιορτή, στο ίδιο μαγαζί. Αφού ήπιε μερικά ποτήρια βότκα, όπως αναφέρει το Closer εθεάθη να χορεύει σφιχταγκαλιασμένος με νεαρή κοπέλα ονόματι Έμα, ενώ λίγο αργότερα της φιλούσε το μπράτσο και τον λαιμό.

Το  περιοδικό Closer αποκαλύπτει ότι πρόκειται για την Κλάρα Σ., μια από τις πρώην συνεργάτιδες του υπουργού. Γεννήθηκε το 1988 σε καλό προάστιο του Παρισιού. Η 35χρονη έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και το 2010 εργάστηκε στο γαλλικό προξενείο στη Νέα Υόρκη. Δημοσιογράφος για λίγο, είχε εκπομπή στο κανάλι BFMTV. Η Κλάρα Σ. έγινε τελικά βοηθός ενός δεξιού πολιτικού στην περιοχή του Παρισιού.

Μόλις ο υποψήφιος έχασε τις εκλογές, η Κλάρα Σ. βρήκε δουλειά στο κόμμα Μακρόν «Δημοκρατία Εμπρός» και έγινε σύμβουλος του Κριστόφ Καστανέρ, αλλά δεν τον ακολούθησε όταν εκείνος έγινε υπουργός Εσωτερικών.

Ο 53χρονος Κριστόφ Καστανέρ είναι ένας από τους πιστούς υπουργούς του Εμανουέλ Μακρόν και προέρχεται από το Σοσιαλιστικό κόμμα. Είναι παντρεμένος επί 36 χρόνια και έχει δύο κόρες, 19 και 16 ετών. Ο Μακρόν τον όρισε κυβερνητικό εκπρόσωπο και πρόεδρο του κόμματός του πριν αναλάβει το πόστο του υπουργού Εσωτερικών το 2018.

 

«Το ζευγάρι στα πρόθυρα της έκρηξης», τιτλοφορείται χαρακτηριστικά το εξώφυλλο του περιοδικού Closer, στο οποίο φάινεται ο Καστανέρ στο πλευρό της συζύγου του.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ