Η Βικτόρια Μπέκαμ ποζάρει δίπλα στον κούκλο γιο της για να μας δείξει τα νέα της φορέματα - "Το τέλειο ραντεβού" λέει (φώτο)

Η ανάρτηση προκάλεσε ωστόσο κάποιες αντιδράσεις

Κανείς δεν ξέρει το παιχνίδι της επικοινωνίας καλύτερα από την Βικτόρια Μπέκαμ. Η "βασίλισσα" της μόδας κάθε φορά που θέλει να λανσάρει μία νέα συλλογή χρησιμοποιεί τον εαυτό της (και ενίοτε τον γοητευτικό σύζυγο της) για μοντέλο.

Φορώντας η ίδια τα ρούχα της και ... ποζάροντας με το σωστό τρόπο  δίπλα στα μέλη της οικογένειας της, ανεβάζει το ενδιαφέρον, την "αδρεναλίνη" και φυσικά τις πωλήσεις. Αυτή τη φορά η διάσημη και επιτυχημένη επιχειρηματίας παρουσίασε στο Instagram, τη νέα της συλλογή φορεμάτων VBSince08 με έναν τρόπο που προκάλεσε αντιδράσεις.

Η Βικτόρια Μπέκαμ για να δείξει τα νέα της συλλογή πόζαρε δίπλα στον 19χρονο γιο της Μπρούκλιν βοηθώντας τον να φορέσει τη γραβάτα του για να την ακολουθήσει στον ετήσιο χορό του Ιδρύματος Έλτον Τζον, κατά του Aids.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The perfect date @brooklynbeckham #25anniversary #argentoball #fightagainstaids @ejaf @eltonjohn @davidfurnish X VB

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις

Μάλιστα στη λεζάντα έγραψε ότι ο γιος της είναι "το τέλειο ραντεβού". Αυτό προκάλεσε την αντίδραση κάποιων γονέων που είπαν ότι δεν είναι σωστό η Βικτόρια να χρησιμοποεί τον γιο της για να ανεβάσει τις πωλήσεις των ρούχων της, παρουσιάζοντας τον μάλιστα σαν "ραντεβού".

Ωστόσο η πανέξυπνη Βικτόρια δεν πτοήθηκε. Ανέβασε ξανά την επίμαχη φωτογραφία αυτή τη φορά μαζί με άλλες. Στη μία από αυτές ποζάρει μόνη της να ανεβαίνει στο αυτοκίνητο της και στην δεύτερη αγκαλιά με την Εύα Λογκόρια.

 

"Είμαι πολύ ευτυχισμένη που παρουσιάζω την νέα μου κολεξιόν φορεμάτων. Μια συλλογή 15 κομματιών που τονίζουν τη γυναικεία σιλουέτα και εστιάζουν στην άνεση και στην ευκολία. Κάθε ένα από αυτά σημαίνει κάτι πολύ ιδιαίτερο για μένα.και είναι η εξέλιξη των βασικών φορεμάτων που παρουσίασα στο παρελθόν τα οποία προσάρμοσα στα αγαπημένα μου σχήματα και γραμμές. Επισκεφτείτε το σύνδεσμο #vbsince08 για να ανακαλύψετε τη νέα μου συλλογή.", γράφει στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε στο Instagram.
"

Η Βικτόρια Μπέκαμ ξέρει καλά πως να δημιουργεί ντόρο γύρω από τη δουλειά της. Μικρές "ίντριγκες" και οικογενειακές στιγμές που στοχεύουν στο συναίσθημα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ