Σπύρος Σούλης: Αυτά είναι τα 5 χρώματα που προτείνουν οι διακοσμητές για την Άνοιξη!

Ήρθε η ώρα να ανθίσουμε και να βάλουμε χρώμα στο σπίτι μας.

Για να σας πούμε ποια είναι τα χρώματα της φετινής άνοιξης συμβουλευτήκαμε τους ειδικούς και έτσι σας έχουμε τη λίστα με τα πιο “δυνατά” χρώματα της άνοιξης που θα δώσουν αέρα ανανέωσης στο σπίτι σας.

Τα χρώματα των κοσμημάτων

Φέτος όλοι θα έχουν εμμονή με τα χρώματα του σμαραγδιού, του ρουμπινιού και των άλλων πετραδιών που βρίσκουμε στη φύση. Το βαθύ σκούρο πράσινο είναι από τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν. Βάλτε το σε έναν τοίχο σας και δείτε όλο το δωμάτιο να μεταμρφώνεται, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Spiros Soulis.com.

Το μουσταρδί

Μπορεί αυτό το χρώμα να μην είναι για όλους αλλά όσοι αγαπάτε το κίτρινο τότε θα λατρέψετε και αυτή την απόχρωση. Αν δεν θέλετε να το βάλετε σε κάποιον τοίχο σας μπορείτε απλά να το βάλετε στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Πάρτε ένα ριχτάρι σε μουσταρδί χρώμα ή μερικά διακοσμητικά μαξιλαράκια. Αυτό το χρώμα ταιριάζει πολύ με όλες τις αποχρώσεις του γκρι αλλά και με το μπλε.

Ζεστά γήινα χρώματα

Η μόδα στη διακόσμηση ακολουθεί τη μόδα στα ρούχα. Φέτος την άνοιξη το μπεζ είναι ένα από τα πιο δυνατά χρώματα στα ρούχα. Το ίδιο ισχύει και για το σπίτι. Οι ζεστές γήινες αποχρώσεις και κυρίως αυτές του μπεζ είναι μεγάλη τάση φέτος. Και μπορεί το γκρι να είναι ακόμα “in” αλλά το κρεμώδες μπεζ είναι ακόμα πιο μεγάλη τάση.

Έντονα χρώματα

Για να δώσετε χαρακτήρα σε έναν χώρο όσο μικρός κι αν είναι αυτός βάλτε χρώμα σε έναν από τους τοίχους του. Επιλέξτε μια σκούρα απόχρωση που θα δώσει μια έξτρα δραματικότητα στον χώρο. Το βαθύ σκούρο πράσινο είναι ιδανικό για βιβλιοθήκες, γραφεία, μπάνια και άλλους χώρους που χρειάζονται μια έξτρα πινελιά στιλ.

Μεγάλες αντιθέσεις στις γήινες αποχρώσεις

Για να σας δώσουμε να καταλάβετε τι εννοούμε θα σας πούμε ένα παράδειγμα. Ένα μαύρο πάτωμα ταιριάζει τέλεια με λευκούς και γκρι τοίχους και καφέ ντουλάπια στην κουζίνα. Κάντε μεγάλες χρωματικές αντιθέσεις και δείτε τον χώρο σας να μεταμορφώνεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ