Αδερφός του Μικ Τζάγκερ: "Θα είχε πεθάνει αν δεν έβρισκαν τυχαία οι γιατροί σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα" (φώτο-βίντεο)

Ένας τυπικός έλεγχος του έσωσε τη ζωή - Οι φαν των Rolling Stones, θα πρέπει να περιμένουν ένα χρόνο για να τον δουν στη σκηνή ξανά

Ο αδερφός του Μικ Τζάγκερ , Κρις, αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής των Rolling Stones θα είχε πεθάνει αν σε έναν έλεγχο ρουτίνας οι γιατροί δεν είχαν ανακαλύψει τυχαία ότι έχει σοβαρό καρδιακό πρόβλημα. Το πρόβλημα με την καρδιά εμφανίστηκε στην οθόνη του triplex όταν ο 75χρονος πήγε στο γιατρό για έναν τυπικό έλεγχο.

Έτσι ο Μικ Τζάγκερ υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατάστασης βαλβίδας στην καρδιά. 

Κρις Τζάγκερ

Ο 71χρονος Κρις δήλωσε στο People της Κυριακής ότι ο Μικ πάει καλύτερα μία μέρα αφότου ο Μικ Τζάγκερ ανακοίνωσε στο twitter, ότι είναι καλύτερα και αναρρώνει από την επέμβαση αποκατάστασης βαλβίδας που έκανε.

Ο Κρις Τζάγκερ, συνέδεσε αυτό που συνέβη στον αδερφό του με το θάνατο του τραγουδιστή των Clash, Τζο Στράμερ. Είπε: "Συνέβη στον Τζο. Επέστρεψε από την βόλτα με τον σκύλο και η σύζυγος του τον βρήκε όταν είχε καταρεύσει στον καναπέ".

"Είχε την ίδια πάθηση στην βαλβίδα με τον Μικ. Το ίδιο θα μπουρούσε να έχει συμβεί και στον Μικ. Μετά τα 70 πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Όταν φτάνουμε σε μία ορισμένη ηλικία πρέπει να κάνουμε όλα τα τσεκ-απ που προτείνουν οι γιατροί", συνέχισε ο Κρις Τζάγκερ.

Ο Μικ Τζάγκερ αναρρώνει στο Presbyterian hospital, της Νέας Υόρκης με το ιατρικό προσωπικό να τον παρακολουθεί στενά για τυχόν επιπλοκές. Σύμφωνα με πηγές κοντά στον τραγουδιστή, ο θρύλος της ροκ θα χρειαστεί ένα μεγάλο διάστημα ανάπαυσης μετά την επέμβαση, αναφέρει η Daily Mail.

Ο Μ ικ Τζάγκερ πριν την επέμβαση αναγκάστηκε να ακυρώσει την περιοδεία των Rolling Stones, πράγμα για το οποίο είχε δηλώσει "συντετριμμένος" στο twitter.

Οι φαν των Rolling Stones θα πρέπει να περιμένουν ένα χρόνο για να ξαναδούν τον Τζάγκερ στη σκηνή

Εκατοντάδες χιλιάδες κάτοχοι εισητηρίων, απογοητεύτηκαν όταν οι Rolling Stones αναγκάστηκαν να ακυρώσουν την περιοδεία που θα ξεκινούσε στις 20 Απριλίου από το Μαϊάμι , λόγω της ασθένειας του Μικ Τζάγκερ. Ο τραγουδιστής έχει υποσχεθεί ότι θα γυρίσει στη σκηνή σε δύο μήνες , αλλά οι διοργανωτές της περιοδείας λένε ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα χρόνο για να μπορέσει να κάνει τις εμφανίσεις στους 17 χώρους που είχε προγραματίσει.

Μια πηγή κοντά στο συγκρότημα δήλωσε: "Ο Μικ θα είναι καλύτερα σε δύο μήνες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπορέσει να κάνει την περιοδεία. Είναι πολύ δύσκολο αυτό".

Ο Μικ Τζάγκερ σχεδιάζει μετά την έξοδο του από το νοσοκομείο να ξεκουραστεί στη βίλα του στο νησί Mustique. αναφέρει η Daily Mail

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ