Σύλληψη Λυκουρέζου: Στον ανακριτή ο μεγαλοδικηγόρος σήμερα – Ποιες καταθέσεις τον ‘’έκαψαν’’;

Το απόγευμα της Πέμπτης συνελήφθη ο κ. Λυκουρέζος, μετά από ένταλμα του ειδικού εφέτη ανακριτή... 

Το κατώφλι του ειδικού ανακριτή Ευτ. Νικόπουλου περνάει σήμερα ο δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος που συνελήφθη χθες βάση εντάλματος, ως ύποπτος φυγής

O γνωστός ποινικολόγος συνελήφθη για τις κατηγορίες της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και της απόπειρας εκβίασης κατά του Αριστείδη Φλώρου, ο οποίος βρίσκεται ήδη στις φυλακές μετά την καταδίκη του σε 21 χρόνια κάθειρξη για την υπόθεση της Energa.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN, ο κοριός της αντιτρομοκρατικής έχει καταγράψει συνομιλία του εγκεφάλου της μαφίας των φυλακών με συγκρατούμενό του. Σε αυτή, αναφέρεται και το μικρό όνομα του κ. Λυκουρέζου:

«Μπράβο η κοπέλα, γιατί αυτή μου έχει ζητήσει εμένα 5.000 και εμείς έχουμε δώσει μόνο 1.700… Μου λέει ότι πρέπει να είσαι εκεί παρών, γιατί θα μιλήσουν και ο Αλέξανδρος και ο Γιώργος (σ.σ. τα μικρά ονόματα των δύο ποινικολόγων). Και εκεί σε κάποια φάση θα πρέπει να σηκωθώ εγώ για να πω τα λόγια μου. Κατάλαβες;».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο διάλογος αυτός είναι μια πρόβα που κάνανε για το τι έπρεπε να πουν -σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι Αλβανοί κακοποιοί, καθ’ υπόδειξη των δικηγόρων- στο δικαστήριο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ