Αίγιο: Το DNA "μίλησε" - Η 35χρονη είναι η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε στα σκουπίδια

Μέχρι στιγμής τα αρνείται όλα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για την υπόθεση του βρέφους, το οποίο εντοπίστηκε νεκρό σε έναν κάδο απορριμμάτων στο Αίγιο το πρωί της Πέμπτης.

Μητέρα του μωρού που βρέθηκε μέσα σε σακούλα στον κάδο απορριμμάτων, είναι η 35χρονη γυναίκα που νοσηλεύεται φρουρούρουμενη στο νοσοκομείο του Ρίο. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο ρεπορτάζ του το Tempo 24 , τα αποτελέσματα του DNA έγιναν πριν από λίγη ώρα γνωστά στην αστυνομία, H 35χρονη μέχρι στιγμής τα  αρνείται όλα

Η γυναίκα είχε αιμορραγία που την οδήγησε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου νοσηλεύται ακόμα. Το μωρό βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων στο Αίγιο. 

Ασκήθηκε ποινική δίωξη ωστόσο προς το παρόν δεν της απαγγέλθηκαν κατηγορίες αφού αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις. Σ αυτές θα αποσαφηνιστεί αν το μωρό γεννήθηκε νεκρό ή αν ο θάνατος προέκυψε από το οτι βρέθηκε στον κάδο. 

Όσον αφορά τα αποτελέσματα των συγκεκριμένων εξετάσεων αναμένεται να γνωστοποιηθούν σε χρονικό διάστημα από έναν έως τρεις μήνες αναφέρει το The Best.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο αρμόδιος εισαγγελέας έχει διατάξει να του υποβληθεί από την αστυνομία όλο το προανακριτικό υλικό, με εκκρεμή την ιστολογική εξέταση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ