Στο Μαρακές η Τζέσικα Άλμπα - Μας δείχνει εικόνες από το ταξίδι της γεμάτο εξωτικές εμπειρίες (φώτο)

"Είναι τόση η ομορφιά που σχεδόν δεν την αντέχεις".

Η Τζέσικα Άλμπα ανακαλύπτει τις ομορφιές του Μαρόκου στο Μαρακές, όπου γιόρτασε τα 38α γενέθλια της. Εκεί βρίσκεται μαζί με τον σύζυγο της Κες Γουόρεν.

Φορώντας ένα μακρύ μπόχο φόρεμα, ποζάρει έξω από μια παραδοσιακή ξύλινη μαροκινή πόρτα και ευχαριστεί τους διαδυκτιακούς της φίλους για τις ευχές.

"Σας ευχαριστώ όλους για τις υπέροχες ευχές. Είμαι τόσο ευγνώμων για τόσα πολλά πράγματα στη ζωή μου. Τις αγάπες μου, Honor, Haven και Hayes, Τον σύντροφο μου  Κες Γουόρεν αναδεικνύει τον καλύτερο εαυτό μου και βλέπει τι είμαι ικανή να κάνω συχνά πριν το κάνω. Την υπέροχη οικογένεια μου που με στηρίζει σε κάθε βήμα και είναι πάντα εκεί ανεξάρτητα από τις συνθήκες. Τους κοντινούς μου φίλους που είναι σαν οικογένεια μου, Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ", έγραψε η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ στην ανάρτηση της στο Instagram.

Περιγράφοντας το Μαρακές, η Αλμπά δήλωσε ότι είναι  γοητευμένη από την "ομορφιά, τα χρώματα, τις μυρωδιές, το άνθη πορτοκαλιού, τα μπαχαρικά και το πιο σημαντικό τους ανθρώπους στο Μαρόκο". Όπως γράφει "Είναι τόση η ομορφιά που σχεδόν δεν την αντέχεις".

Η Τζέσικα Άλμπα κλείνει την ανάρτηση της λέγοντας: Όλα όσα έχουμε ζήσει στο Μαρακές είναι απίστευτα! Επικά γενέθλια"

Το Μαρακές είναι πολύ δημοφιλής προορισμός για τους διάσημους . Το Σαββατοκύριακο  ο βρετανός ηθοποιός Idris Elba και το μοντέλο Sabrina Dhowre έκαναν τον γάμο τους στο Μαρακές

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ