Τραγωδία στο Μοσχάτο: "Δεν προστάτεψαν την 14χρονη " - Σοκάρει & τους αστυνομικούς ο 43χρονος (βίντεο)

Τραγικές φιγούρες δεν είναι μόνο οι γονείς της 14χρονης αλλά και η γυναίκα και η κόρη του 43χρονου που δεν γνώριζαν την δράση του

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο την υπόθεση της αυτοκτονίας της 14χρονης κοπέλας στο Μοσχάτο. Τα στοιχεία που έρχονται στο φως σοκάρουν. Όπως αποκαλύπτουν οι συμμαθητές της κοπέλας , η ίδια βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μέρες πριν την αυτοκτονία. 

«Γενικά συναισθηματικά ήταν διαφορετική, πιο αγχωμένη, σαν να της είχε συμβεί κάτι πολύ σοβαρό», ανέφερε χαρακτηριστικά συμμαθητής της στην κάμερα του Open TV.

Το σπαρακτικό σημείωμά της... 

Σπαρακτικό είναι το σημείωμα που άφησε η 14χρονη που αυτοκτόνησε πέφτοντας στις γραμμές του ηλεκτρικού στο Μοσχάτο.

Η ανήλικη αυτόχειρας που διατηρούσε ερωτική σχέση με έναν 46χρονο ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ είχε αναστατωθεί από το γεγονός ότι η μητέρα και ο πατριός της είχαν γίνει έξαλλοι μόλις το έμαθαν.

Την είχαν πιέσει να διακόψει, ωστόσο φαίνεται ότι συνέχισαν τις επαφές με αποτέλεσμα ο πατριός να πάει στο μίνι μάρκετ και να τους συλλάβει επ' αυτοφώρω να ερωτοτροπούν. Μάλιστα φέρεται να χτύπησε τον 46χρονο.

«Δεν προλάβαμε να ζήσουμε το όνειρό μας, μας το χαλάσανε, μου λείπεις πολύ θυμάμαι τις στιγμές μας όλα τα “σ’ αγαπώ” στο βλέμμα σου, στα φιλιά σου και στο υπέροχο χαμόγελό σου. Σου είχα πει κάποτε πως αν δεν ήμασταν για οποιοδήποτε λόγο μαζί θα πέσω από τον έκτο. Δημήτρη μου, πονάω, δεν αντέχω άλλο και δε μπορώ να ζω με τη σκέψη πως εξαιτίας μου θα είσαι φυλακή. Σε ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μου πρόσφερες και την αγάπη που μου χάρισες».

«Δεν προστάτευσαν την 14χρονη» , λέει η Αγγελική Νικολούλη

Με την υπόθεση ασχολήθηκε και η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη να σημειώνει την βασική παράλειψη στην ιστορία αναφέροντας «Κανείς δεν σκέφτηκε στο αρμόδιο τμήμα προστασίας Ανηλίκων να οχυρώσει με ψυχολόγους το παιδί και την οικογένεια; Σαν μάνα, πολίτης, και ρεπόρτερ αγανακτώ! Οι πολίτες καταγγέλλουν τέτοια σοβαρά περιστατικά»



Οι αρχές γνώριζαν για την αποπλάνηση

Οι Αρχές γνώριζαν για την αποπλάνηση της μαθήτριας αρκετές ημέρες πριν εκείνη αυτοκτονήσει στις γραμμές του Ηλεκτρικού, όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 .

Γνωρίστηκε με τον 43χρονο πριν από δυόμισι μήνες, μέσα Μαρτίου. Το σχολείο της ήταν δυο στενά μακριά από το ψιλικατζίδικο το οποίο διατηρούσε ο άνδρας. Εκείνος ήταν εδώ και καιρό σε διάσταση με τη σύζυγό του. Όταν είδε τη 14χρονη μαθήτρια στο μαγαζί του στεναχωρημένη, με το πρόσχημα ότι ήθελε να την παρηγορήσει, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της. Ο ίδιος, πατέρας μιας 14χρονης, συχνά έκανε παρέα με τις φίλες της κόρης του, διασκέδαζαν και φωτογραφίζονταν μαζί. Στη γειτονιά του δεν ήταν μυστικό ότι προσέγγιζε νεαρά κορίτσια. Άλλωστε, πριν από 1,5 χρόνο είχε αποπλανήσει άλλη μια 14χρονη κοπέλα ενώ πολύ συχνά έβλεπαν μαθήτριες από το διπλανό σχολείο να μπαινοβγαίνουν στο μαγαζί του και να μένουν ως αργά τη νύχτα.

 

 

Στις 9 Μαΐου ένας κάτοικος της περιοχής έκανε καταγγελία στο "Χαμόγελο του παιδιού": "Στις 9 Μαΐου έγινε αναφορά από πολίτη, ο οποίος είχε υποψιαστεί τη σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης από το ενήλικο άτομο. Την είχε δει επανειλημμένα να βρίσκεται μαζί του, να συχνάζει στο κατάστημά του, να επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο του και να ανταλλάσσουν μηνύματα στα κοινωνικά δίκτυα".

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

«"Το Χαμόγελο του Παιδιού" ενημερώνει ότι στις 9/5/2019 δέχτηκε αναφορά στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056 από ευαισθητοποιημένο πολίτη, ο οποίος είχε υποψιαστεί την σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης από ενήλικο άτομο, 40 περίπου ετών.

Σύμφωνα με την αναφορά, είχαν δει τη 14χρονη επανειλημμένα μαζί με το συγκεκριμένο ενήλικο άτομο, αλλά και να συχνάζει στο κατάστημα ψιλικών που διατηρούσε ο ίδιος στην περιοχή. Επίσης, σύμφωνα με την αναφορά, είχαν δει την ανήλικη κοπέλα να επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο του συγκεκριμένου ατόμου από πλατεία της περιοχής, ενώ "ο πολίτης μάς ενημέρωσε για δημόσια ανταλλαγή μηνυμάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ του 14χρονου κοριτσιού και του ενήλικα που παρέπεμπαν στην ύπαρξη σχέσης εξάρτησης της ανήλικης και κακοποίησης της από τον συγκεκριμένο ενήλικο άντρα".



Άμεσα, όπως γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης ή παρενόχλησης ανηλίκων, "Το Χαμόγελο του Παιδιού" ενημέρωσε για την αναφορά την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ελληνικής Αστυνομίας και έφερε σε επικοινωνία τον πολίτη που έκανε την αναφορά με τους αρμόδιους αξιωματικούς για την περαιτέρω διερεύνηση του περιεχομένου της.

Για άλλη μια φορά, "Το Χαμόγελο του Παιδιού" ενημερώνει ότι αρμόδιοι για κάθε περιστατικό κακοποίησης παιδιού είναι οι Εισαγγελικές και Αστυνομικές Αρχές που οφείλουν να διερευνήσουν την εγκυρότητα των αναφερομένων και να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για την σωματική και ψυχολογική προστασία του ανήλικου παιδιού.

Το "Χαμόγελο του Παιδιού" έχει ήδη θέσει το σύνολο των δομών και των υποστηρικτών υπηρεσιών του στη διάθεση της οικογένειας της ανήλικης. Επίσης, οι Ψυχολόγοι και Κοινωνικοί Λειτουργοί του Οργανισμού βρίσκονται ήδη δίπλα στους μαθητές, γονείς και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου που φοιτούσε η ανήλικη, καθώς και της ευρύτερης περιοχής ώστε να παρασχεθεί ψυχοσυναισθηματική υποστήριξη και οτιδήποτε άλλο χρειαστούν.

-Για οποιοδήποτε περιστατικό αφορά σε παιδί θύμα βίας καλέστε στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056».

-Για συμβουλευτική υποστήριξη σε παιδιά και ενήλικες καλέστε την «Ευρωπαϊκή Γραμμή Υποστήριξης Παιδιών 116111».

 

 

Σόκαρε ακόμα και τους αστυνομικούς ο 43χρονος

Ο  43χρονος, ο οποίος κατηγορείται για την αποπλάνηση της 14χρονης μαθήτριας σόκαρε ακόμα και τους αστυνομικούς με την κυνικότητά του στην κατάθεσή του.

 Όπως αποκάλυψε η Τασούλα Παπανικολάου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR ο 43χρονος ομολόγησε τόσο τη σχέση του με τη μαθήτρια, όσο και τη σχέση του στο παρελθόν και με ένα άλλο κορίτσι, επίσης 14 ετών.

Το πορνογραφικό υλικό που βρέθηκε στα προσωπικά του αντικείμενα και πρόκειται για γυμνές φωτογραφίες και βίντεο της δεύτερης ανήλικης, ισχυρίστηκε ότι ήταν εν γνώσει της μαθήτριας και ότι τα κρατούσε λόγω της πολύ στενής σχέσης που είχαν στο παρελθόν.

Οι αρχές πραγματικά βρίσκονται μπροστά σε μια ασύλληπτη τραγωδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμα και οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι από τα όσα άκουγαν από τον κατηγορούμενο.

Η υπεράσπιση θα ζητήσει να γίνει και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Τραγικές φιγούρες στην υπόθεση δεν είναι μόνο οι γονείς και οι συμμαθητές της 14χρονης, αλλά και η σύζυγος και η κόρη του κατηγορουμένου, ο οποίος φαίνεται πως είχε δυο πρόσωπα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ