Αθερίνα με αρώματα πάπρικας και κύμινου από τον Άκη

Τι χρειάζεσαι:Υλικά1 κιλό αθερίνα 150γρ αλεύρι 100γρ. σιμιγδάλι 2 κ.γ. αλάτι 1/2 κ.γ. πιπέρι (1 κ.γ. κύμινο, 1 κ.γ. σκόρδο σκόνη, 1 κ.γ. παπρικα γλυκιά) προαιρετικά


Τι χρειάζεσαι:

Υλικά
1 κιλό αθερίνα
150γρ αλεύρι
100γρ. σιμιγδάλι
2 κ.γ. αλάτι
1/2 κ.γ. πιπέρι
(1 κ.γ. κύμινο, 1 κ.γ. σκόρδο σκόνη, 1 κ.γ. παπρικα γλυκιά) προαιρετικά

Πώς το φτιάχνεις:

Ανακατεύω τα υλικά για το αλεύρωμα και βουτάω εκεί τα ψάρια. Τηγανίζω σε καυτό λάδι για πολύ λίγο χρόνο.

Μικρά μυστικά:

Προσέχουμε τη θερμοκρασία του λαδιού και το χρόνο ψησίματος γιατί το ψάρι είναι πολύ μικρό και μπορεί να καεί αμέσως.

Πηγή: oisyntagesmoy.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ