Ζώδια: Μήπως ήρθε η στιγμή να αφεθούμε στον έρωτα; Προβλέψεις από την Άντα Λεούση

Ημερήσιες προβλέψεις...

Σήμερα, που η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες και θα μας κάνει λίγο πιο… ευκολόπιστους, αλλά σίγουρα και πιο ρομαντικούς!

ΚΡΙΟΣ: Όταν δε θα θέλετε να απομονωθείτε, θα αναζητάτε με κάθε τρόπο την παρουσία των άλλων και θα στρέφετε το ενδιαφέρον σας στη συναισθηματική σας σχέση.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην προκαλέσετε το σύντροφό σας, γιατί θα τον κάνετε να βγει εκτός εαυτού. Μεταδώστε την αισιοδοξία σας για να νιώσει καλύτερα και να ξεχαστεί από τα προβλήματα που έχει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προχωρήστε σε επαναστατικές αλλαγές που θα αφορούν την προσωπική σας ζωή. Εάν δε συμφωνείτε με τις απόψεις των άλλων, δε χρειάζεται να τους ειρωνεύεστε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ελευθερία κινήσεων θα σας κάνει πιο δημιουργικούς και δε θα χρειαστεί να καταφύγετε σε πονηριές. Βρεθείτε με ευχάριστους ανθρώπους για να περάσετε μια πολύ όμορφη ημέρα.

 

ΛΕΩΝ: Παρατηρήστε τους ανθρώπους γύρω σας  και αφήστε τους το περιθώριο να πουν την άποψή τους. Ασχοληθείτε με ότι έχει απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή σας και μην παρασύρεστε σε ψευδαισθήσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Περιορίστε τους ανασταλτικούς σας φόβους και βάλτε μπροστά τη διαίσθηση και το αγωνιστικό σας πνεύμα. Μην παραβιάζετε τα δεδομένα των οικείων σας, γιατί κάποια διακριτικότητα δε βλάπτει.

 

ΖΥΓΟΣ: Εάν νιώθετε πως οι άλλοι δε σας καταλαβαίνουν, βρείτε καταφύγιο σε ανθρώπους που σας αγαπούν. Φροντίστε οι δεσμεύσεις σας να μην είναι καταπιεστικές και στο μέλλον.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην ανοίγετε καινούριες υποθέσεις, εάν πίσω σας υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες. Μη μένετε σε θεωρίες και μην αναμασάτε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να δώσετε στον εαυτό σας αυτό που χρειάζεται περισσότερο. Ψυχική ηρεμία και ισορροπία. Κάντε σωστή διαχείριση στα οικονομικά σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά με έξυπνες κινήσεις και αρχίστε να προσεγγίζετε τους στόχους σας, μια που έχετε την ανάγκη να επιβεβαιώσετε την υπεροχή σας με τον ανταγωνισμό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειδή οι προβληματισμοί δε θα λείψουν στον εργασιακό σας χώρο, προσέξτε τις δοσοληψίες σας και τα ανοίγματα που θα κάνετε, να μην ξεφεύγουν πολύ από αυτά που έχετε υπολογισμένα αναφέρει το oroskopos.

 

ΙΧΘΥΣ: Η στάση που θα τηρήσετε, θα έχει θετική ή αρνητική επίπτωση στον ψυχικό κόσμο και στα συναισθήματά σας, γι’ αυτό μη φορτώνεστε και με το καθημερινό άγχος

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ