Φωτό & βίντεο: Ο Καραμανλής μίλησε μετά από 10 χρονιά και είπε: «Όλοι στο πλευρό του Κυριάκου»

Προσκλητήριο συστράτευσης και ενότητας απηύθυνε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής....

"Πάνω από όλα η Ελλάδα χρειάζεται μια νέα εθνική αυτοπεποίθηση, οι Έλληνες έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ να ανορθώσουμε την αυτοεκτίμηση μας. 

Για να γίνει αυτό υπάρχει μια σαφής προϋπόθεση, ισχυρή κυβέρνηση με ξεκάθαρο πρόγραμμα, με ορίζοντα τετραετίας και αυτή την προϋπόθεση μόνον η παράταξη μας μπορεί να την προσφέρει, μια κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Δέκα ολόκληρα χρόνια μετά την τελευταία του δημόσια ομιλία, ο Κώστας Καραμανλής πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης ηχηρή παρέμβαση στην εκδήλωση που διοργανώνει η Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης, στο κατάμεστο από κόσμο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο. 

Η εκδήλωση έγινε στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης" της ΔΕΘ, ο πρώην πρωθυπουργός έφτασε με τη σύζυγο του Νατάσα και έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από το ακροατήριο που ξέσπασε σε παρατεταμένα χειροκροτήματα, καθώς ήταν η πρώτη δημόσια τοποθέτηση του και σε τέτοιο, μάλιστα, ακροατήριο, από το 2009.

 

 

"Η χώρα χρειάζεται επειγόντως οικονομική ανάπτυξη, επενδύσεις, πολλές και καλές θέσεις εργασίας, τονίζει το ΑΠΕ

Η κοινωνία χρειάζεται αλληλεγγύη, στήριξη στους λιγότερο ευνοημένους, ευκαιρίες για όλους και κυρίως τους νέους μας", είπε ο κ. Καραμανλής και ζήτησε από όλους να στηρίξουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και κάλεσε ψηφοφόρους της Ν.Δ. που είχαν μετακινηθεί σε άλλα κόμματα να επιστρέψουν στην παράταξη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ