Αυτός ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά- Ο Hugh Jackman μάς δείχνει πόσο ερωτευμένος είναι με την κατά 13 χρόνια μεγαλύτερη σύντροφό του!

Ο Hugh Jackan είναι  ένας άντρας παλιάς κοπής 

Ο γοητευτικός  Αυστραλός ηθοποιός Hugh Jackman μάς δείχνει ακόμη μια φορά πόσο ερωτευμένος είναι με την κατά 13 χρόνια μεγαλύτερη σύζυγό του.

Το 1996 παντρεύτηκε την Αυστραλή ηθοποιό και σκηνοθέτη Deborra-Lee Furness και μαζί έχουν υιοθετήσει δύο παιδιά: τον Όσκαρ Μαξιμίλιαν  που γεννήθηκε στις 15 Μαΐου του 2000 και την Άβα Έλιοτ γεννημένη στις 10 Ιουνίου του 2005. Γνωρίστηκαν το 1995 στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Correlli», στην Αυστραλία και από τότε είναι αχώριστοι και ερωτευμένοι όπως τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When somebody loves you ... #mydebs

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hugh Jackman (@thehughjackman) στις

Μετά  από 21 χρόνια γάμου και δύο παιδιά, αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Μάλιστα, δε διστάζει να την αποκαλεί δημόσια «μωρό» του θαυμάζοντάς την και εξυμνώντας πόσο καλή σύζυγος και μητέρα είναι.

Στο Χόλιγουντ, όπου ευδοκιμούν οι μεγάλες ηλικιακές διαφορές (η σημαιοφόρος των cougars Μαντόνα, δε γυρίζει να κοιτάξει άντρα αν δεν του ρίχνει μία δεκαπενταετία) είναι ιδιαιτέρως σπάνιο να βλέπεις ακομπλεξάριστους άντρες που κοιτούν τη γυναίκα τους στα μάτια χωρίς να ενδίδουν σε πειρασμούς και αψεγάδιαστες σιλουέτες. Εύγε Hugh!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ