Serial killer στην Κύπρο: Το απόγευμα το τελευταίο αντίο και η εξόδιος ακολουθία για τη μικρή η Sierra (φωτό & βίντεο)

Το ύστατο χαίρε θα απευθυνθεί το απόγευμα της Κυριακής στην 6χρονη Sierra Graze Seucaliuc, ένα από τα θύματα του καταδικασθέντα κατά συρροή δολοφόνου στην Κύπρο.

Η μικρή Sierra  κηδεύεται δημοσία δαπάνη, όπως και τα υπόλοιπα θύματα του serial killer Νικόλα Μεταξά.

Η εξόδιος ακολουθία  της άτυχης μικρούλας θα τελεσθεί στο Επισκοπειό και η σορός  της θα μεταφερθεί στη Ρουμανία, μετά από επιθυμία του πατέρα της, όπου και θα ταφεί.

 

Η μικρή Sierra όπως μεταδίδει το sigmalive.gr, κηδεύεται δημοσία δαπάνη, όπως και τα υπόλοιπα θύματα του serial killer, ένα και πλέον χρόνο μετά τη δολοφονία της.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής Ησαΐα.

Η 6χρονη Sierra όπως και η μητέρα της Μary Rose, δολοφονήθηκαν στις 4 Μαΐου του 2018. Η δε ταφή της Μary Rose δεν έχει ακόμα διευθετηθεί.

Η  Μary Rose ήταν το πρώτο θύμα του Μεταξά που εντοπίστηκε, σε φρεάτιο στο Μιτσερό.

Η σορός της Μαρί Ρόουζ εντοπίστηκε από ξένους περιηγητές στο Μεταλλείο Μιτσερού το απόγευμα της 14ης Απριλίου.

Η 6χρονη είναι το τελευταίο θύμα του serial killer που εντοπίστηκε. Ανασύρθηκε στις 12 Ιουνίου 2019 από δύτη από τη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο..

Μιλώντας στον Alpha Κύπρου την ημέρα ανεύρεσης της σορού της μικρής Sierra, o πατέρας της είχε εκφράσει την επιθυμία να μεταφέρει τη σορό για ταφή στη Ρουμανία από όπου κατάγεται, ενώ εξέφρασε ετοιμότητα να διευθετήσει την κηδεία και της πρώην συντρόφου του Μary Rose, η οποία ήταν το πρώτο θύμα του serial killer που εντοπίστηκε στο παλιό φρεάτιο του εγκαταλελειμένου μεταλλείου στο Μιτσερό

Δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε ο τραγικός πατέρας στην ανταποκρίτρια του Alpha Kύπρου στη Λάρνακα,  Κατερίνα Ιωάννου:

 

Το χρονικό της υπόθεσης

Στη λίμνη Μεμί στην κοινότητα Ξυλιάτου, μετά από εβδομάδες ερευνών  είχε βρεθεί η σορός της ανήλικης Sierra – Graze, ενός εκ των επτά θυμάτων του καθ` ομολογία κατά συρροή δολοφόνου αλλοδαπών γυναικών και παιδιών, Νίκου Μεταξά.

Οι αρχές είχαν οδήγησει το Μεταξά στη Λίμνη Μεμί όπου υπέδειξε  το σημείο το οποίο είχε πετάσει τη σορό της 6χρονης.

Τότε τα μέλη της ΕΜΑΚ και της ιδιωτικής εταιρείας που συμμετείχαν στις επιχειρήσεις έστρεψαν την προσοχή τους στο σημείο και κατάφεραν να εντοπίσουν και να ανασύρουν από το νερό το πτώμα του παιδιού.

Οι  ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι η σορός της μικρής Sierra ήταν τυλιγμένη με σεντόνι και δεμένη με τσιμεντομπλόκ.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης είχε δηλώσει  ότι η ανθρώπινη σορός μικρού μεγέθους ήταν σε κατάσταση σαπωνοποίησης.

Η μικρή Sierra είχε εξαφανιστεί μαζί με την μητέρα της Mary Rose τον Μάη του 2018.

Ο Νίκος Μεταξάς είχε παραδεχτεί  ότι δολοφόνησε τόσο την μητέρα όσο και την κόρη υποδεικνύοντας τα σημεία που έριξε τις σορούς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ