Ποιο είναι το ωραίο αγόρι δίπλα στη Kendall Jenner; Τους είδαμε στη Μύκονο & τώρα στο Γουίμπλεντον (φώτο)

Οι δύο τους εμφανίζονται συχνά μαζί 

Η Kendall Jenner έκανε τα κεφάλια να στραφούν προς το μέρος της όταν εμφανίστηκε στους τελικούς τένις στο Γουίμπλετον, με τον νεαρό ωραίο φίλο της  Fai Khadra. Την περασμένη εβδομάδα η διάσημη σταρ εμφανίστηκε με τον ίδιο άντρα στη Μύκονο. 

Η 23χρονη Kendall  ήταν χαμογελαστή  και άνετη στις κερκίδες του του Γουίμπλετον από όπου παρακολούθησε τους συναρπαστικούς τελικούς στις 13 Ιουλίου με τον αγαπημένο της  φίλο της Fai Khadra.

Η πρωταγωνίστρια του ριάλιτι Keeping Up with the Kardashians και ο νεαρός που είναι τραγουδιστής εμφανίστηκαν στο δημοφιλές αθλητικό γεγονός με πλήρη συγχρονισμό στην εμφάνιση τους.  Ο Fai φόρεσε λευκό παντελόνι, λευκό μπλουζάκι και γαλάζιο πουκάμισο ενώ η Kendall, φόρεσε λευκό σορτσάκι , με γαλάζιο πουκάμισο.

Η κοινή εμφάνιση τους στο  Wimbledon έρχεται μόλις λίγες μέρες αφού οι Kendall και Fai εθεάθησαν μαζί στα σοκάκια της Μυκόνου. Το όμορφο ζευγαράκι μοιράστηκε χαλαρές διακοπές στο ελληνικό νησί , με βουτιές , γέλια στην παραλία και βόλτες με ταχύπλοο κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο.

H Kendall ανέβασε στο instagram stories, φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές της στη Μύκονο. "Η ζωή σαν παντρεμένη με τον @ yourboyfai", έγραψε στη λεζάντα ενός από αυτά τα βίντεο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Fai, εμανίζεται κοντά στην οικογένεια Καρντάσιαν - Τζένερ. Ο όμορφος μελαχρινός που παρουσιάζεται σαν στενός οικογενειακός φίλος, στο παρελθόν βγήκε μαζί με την Kendall σε διάφορες περιπτώσεις. Επίσης εμφανίστηκε αρκετές φορές στο πλευρό της Kourtney Kardashian, πέρισι. Μάλιστα φήμες έλεγαν ότι κάτι έτρεχε μεταξύ τους, κάτι που δεν το επιβεβαίωσε ποτέ κανείς, αναφέρει το hollywood life.com

Ο Fai έχει εμφανιστεί κατά καιρούς στο πλευρό πολλών διάσημων γυναικών και μοντέλων όπως η  Bella Hadid. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ