Δολοφονία βιολόγου: Σε λυγμούς ξέσπασε ο σύζυγος της, όταν έμαθε ότι την βίασε πριν την σκοτώσει ο 27χρονος

Ξέσπασε σε κλάματα όταν οι αστυνομικοί του είπαν ότι το έγκλημα ήταν και σεξουαλικό...

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια της άτυχης 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου που βιάστηκε και σκοτώθηκε από τον 27χρονο Χανιώτη, πατέρα δύο μικρών παιδιών.

Από την πρώτη στιγμή που εξαφανίστηκαν τα ίχνη της 60χρονης γυναίκας ο σύζυγος της και τα παιδιά της έσπευσαν στην Κρήτη προκειμένου να κινήσουν γη και ουρανό, για τον εντοπισμό του δικού τους ανθρώπου.

Όταν δυστυχώς η Suzanne Eaton εντοπίστηκε νεκρή στην σπηλιά αναχώρησαν για την πατρίδα τους.

Ο επικεφαλής των ερευνών στην Κρήτη ενημέρωνε καθημερινά τους οικείους της για τις εξελίξεις των ερευνών.

Δείτε επίσης:Την χτύπησε με το αυτοκίνητο, την βίασε & τέλος την σκότωσε: Ο πιο φριχτός θάνατος της Αμερικανίδας βιολόγου από τον 27χρονο αγρότη

Στο τελευταίο τηλεφώνημα στο οποίο τους είπε ότι το κίνητρο της δολοφονίας ήταν σεξουαλικό, ο σύζυγος της δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

Δεν θέλησε να μάθει πολλές λεπτομέρειες και έδωσε το τηλέφωνο στην αδελφή της Suzanne σύμφωνα με το Cretapost

Δείτε επίσης: Αποκαλύψεις σοκ για την δολοφονία της βιολόγου - Έτσι σκότωσε την Suzanne Eaton o 27χρονος αγρότης (φωτό & βίντεο)

Την Παρασκευή η απολογία του 27χρονου κατηγορούμενου

Ο 27χρονος δράστης αφού ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις του, πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Ο φερόμενος δολοφόνος της Σούζαν Ιτον, παραδέχτηκε στην αστυνομία πως την χτύπησε με το αυτοκίνητο και την βίασε, ενώ πριν την σκοτώσει, την είχε μαχαιρώσει, προκειμένου να σταματήσει να φωνάζει, ώστε να μην την ακούσει κάποιος περαστικός.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να έχει κάνει άλλες δύο απόπειρες στο παρελθόν, καθώς δύο γυναίκες ανέφεραν ότι ένας οδηγός με λευκό αυτοκίνητο τις είχε χτυπήσει και τις κυνηγούσε, με την μία από αυτές, από την Λιθουανία, να αναφέρει πως της επιτέθηκε ενώ έκανε τζόκινγκ, όπως ακριβώς και στη περίπτωση της 60χρονης Αμερικανίδας.
  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ