Άγνωστος μαχαίρωσε τον δημοφιλή ηθοποιό Σάιμον Γιαμ πάνω στη σκηνή - Η στιγμή της επίθεσης (βίντεο)

Ο ατζέντης του δήλωσε αργότερα πως ο πελάτης του μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο αλλά η ζωή του ηθοποιού βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός μιλούσε σε μία διαφημιστική εκδήλωση στο Ζονγκσάν, όταν άνδρας ανέβηκε βιαστικά τα σκαλοπάτια της σκηνής, τον πλησίασε και τον μαχαίρωσε εν ψυχρώ. Ο ηθοποιός προσπάθησε να αποφύγει τον δράστη ωστόσο ο τελευταίος τον κυνήγησε μανιακά και τον χτύπησε ξανά.

Λίγο αργότερα κατέφθασαν άνδρες της ασφάλειας. Ο ατζέντης του σταρ δήλωσε πως ο Γιαμ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο αλλά η ζωή του ηθοποιού βρίσκεται εκτός κινδύνου.

 

«Τον μαχαίρωσε στο στομάχι και του έσκισε το χέρι, αλλά διατήρησε τις αισθήσεις του», είπε ο Λέστερ Μο Τζι-μαν στην South China Morning Post.

Σημειώνεται ότι ο δράστης τέθηκε υπό κράτηση από τις αστυνομικές αρχές ενώ τα κίνητρά του παραμένουν άγνωστα.

 

Το χρονικό της υπόθεσης:

Ο 64χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε στα εγκαίνια ενός νέου καταστήματος στην περιοχή.

Ο δράστης έβγαλε το όπλο από την τσέπη του αστραπιαία και τον τραυμάτισε.

Λίγο αργότερα τέθηκε υπό κράτηση από τις αστυνομικές αρχές ενώ τα κίνητρά του παραμένουν άγνωστα.

Σ' ένα δεύτερο βίντεο, ο Γιαμ φαίνεται να κρατάει το στομάχι του ενώ μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Για όσους δεν τον γνωρίζουν, ο Γιαμ είχε ξεκινήσει την καριέρα του ως μοντέλο πριν εμφανιστεί σε δημοφιλείς κινεζικές παραγωγές.

Το 2003 έπαιξε και στο πλευρό της Αντζελίνα Τζολί, στο φιλμ Lara Croft: aTomb Raider – The Cradle of Life, όπου υποδύθηκε έναν αρχηγό του οργανωμένου εγκλήματος.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ