Δεύτερο άγριο έγκλημα στο Περιστέρι: Τον πυροβόλησε εν ψυχρώ στο κεφάλι μέσα σε καφετέρια γνωστών ηθοποιών (φώτο-βίντεο)

Θύτης και θύμα πριν τη δολοφονία κάθονταν στο ίδιο τραπέζι

Άλλο ένα σοκαριστικό έγκλημα έγινε σήμερα στο Περιστέρι. Το απόγευμα της Τετάρτης, λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ ένας άντρας πυροβόλησε εν ψυχρώ στο κεφάλι έναν άλλο, μέσα σε καφετιέρα γνωστών ηθοποιών

Σύμφωνα με πληροφορίες ο θύτης και το θύμα καθόντουσαν στο ίδιο τραπέζι στη συμβολή των οδών Περικλέους και Αφροδίτης

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο δράστης έφυγε από την καφετέρια και επέστρεψε με το όπλο και   τον πυροβόλησε τρεις φορές, δύο στο κεφάλι μία στην πλάτη, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα, μπροστά στα έντρομα μάτια των θαμώνων.

Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή  με δύο ακόμη άτομα που τον περίμεναν έξω από την καφετέρια.

 

Αυτόπτες μάρτυρες δηλώνουν ότι άκουσαν τρεις πυροβολισμούς, οι όποιοι καθώς φαίνεται βρήκαν στόχο στο κεφάλι του θύματος. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας και διεξάγουν έρευνα για τα αίτια και τις συνθήκες που οδήγησαν στο αιματηρό επεισόδιο, αναφέρει το Dytikes Maties.gr

Με καθυστέρηση περίπου 15 λεπτών έφτασε το σημείο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Υπενθυμίζουμε ότι το σήμερα Τετάρτη το μεσημέρι , νεαρός άντρας, έπνιξε το συγκάτοικο του με σακούλα μετά από άγριο καυγά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ