Μακελειό στο Οχάιο: Αυτές είναι οι φωτογραφίες του 21χρονου & των 9 που "έφαγε" σε χρόνο αστραπή - Ανάμεσα τους η ίδια η αδερφή του

Μία νεαρή μητέρα ενός νεογέννητου μωρού , δύο επιστήθιες φίλες που πέθαναν μαζί και η αδερφή του δράστη στη λίστα των θυμάτων της αιματηρής επίθεσης

Εννέα ανθρώπινες ζωές είναι ο τραγικός απολογισμός της αιματηρής επίθεσης με όπλο σε μπαρ στο Ντέιτον του Οχάιο. Τα ξημερώματα της Κυριακής 4 Αυγούστου ο 21χρονος  Κόνορ Μπετς, εισέβαλε στο μπαρ Ned Peppers και μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό, με όπλο τύπου καλάσνικοφ σκότωσε 9 ανθρώπους και τραυμάτισε 26 πριν πέσει κι ο ίδιος νεκρός.

Ο Κόνορ Μπέτς

Τα θύματα της αιματηρής επίθεσης αναγνωρίστηκαν από την αστυνομία. Πρόκειται για πέντε γυναίκες και τέσσερις άντρες ηλικίας από 22 έως 57 ετών. Ανάμεσα τους η μικρότερη αδερφή του δράστη, η 22χρονη Μέγκαν.

Τα κίνητρα του δράστη δεν έχουν ακόμα εξακριβωθεί. Επίσης δεν είναι γνωστό αν είχε πρόθεση να σκοτώσει την αδερφή του. Τα δύο αδέλφια είχαν φθάσει νωρίτερα στο μπαρ του Οχάιο μαζί με τον φίλο της Μέγκαν, αλλά χωρίστηκαν αργότερα, προτού ο 24χρονος αρχίσει να σκορπά το θάνατο.

Φοιτητής σε κολέγιο με λευκό ποινικό μητρώο 

Ο Connor Betts,  είχε λευκό ποινικό μητρώο. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, προς το παρόν το περιστατικό δεν σχετίζεται με ρατσιστικό έγκλημα. Ο 24χρονος ήταν φοιτήτης στο κολέγιο Sinclair Community College. Δεν είχε όμως ενταχθεί στον καλοκαιρινό κύκλο μαθημάτων σύμφωνα με την ανακοίνωση του Προέδρου του κολεγίου 

Τα θύματα της επίθεσης

1. Μέγκαν Μπετς - Ετών 22

 Η Μέγκαν ήταν ένα από τα δύο παιδιά του  Στίβεν και της  Μόιρα Μπετς . Σπούδαζε Βιολογία στο Πανεπιστήμιο Wright. Έμενε με την οικογένεια της  στο Μπέλμπρουκ του Οχάιο, περίπου 22 χλμ. από το κέντρο του Ντέιτον.

2 Λόις Όγκελσμπι- ετών 27

Η Λόις Όγκελσμπι ήταν μητέρα ενός μωρού που γεννήθηκε τον Ιούνιο και είχε ακόμα μία κόρη. Σύμφωνα με όσα δήλωσε η  φίλη της Μαρλέν Τίλμαν, μετά την εγκυμοσύνη επέστρεψε στη δουλειά της . Επίσης σπούδαζε βρεφονηπιοκόμος, ελπίζοντας να ασκήσει το επάγγελμα που θα της επέτρεπε να δείξει την αγάπη της στα παιδιά.

3, Saeed Saleh, Eτών 38

Κάτοικος του Ντέιτον

4. Ντέρικ Φατζ- Ετών 57

Ο Ντέρικ Φατζ έμενε στο Springfield, του Οχάιο. Η αδερφή του δήλωσε ότι τη βραδιά της επίθεσης είχε βγει με το γιο του, την αρραβωνιαστικιά του γιου του και μερικούς ακόμα φίλους. Όπως είπε "Ήταν ένας καλός άνθρωπος που αγαπούσε την οικογένεια του".

5 Λόγκαν Τέρνερ- Ετών 30

Ο Λόγκαν Τέρνερ ήταν μηχανικός και  δούλευε για την  Thaler Machine Company. "Ήταν ευγενής είχε χιούμορ και δεν του άξιζε αυτό"", δηλώνει μια φίλη του.«Ήταν γλυκός και έξυπνος, πολύ γενναιόδωρος, γεμάτος αγάπη για τους συνανθρώπους του. Ήταν ο καλύτερος γιος του κόσμου. Όλοι τον αγαπούσαν», είπε συντεντριμμένη  η μητέρα του Ντανίτα Τέρνερ

 

6.Νίκολας Κάμερ - Ετών 25

Ο 25χρονος Νίκολας Κάμερ έκανε μεταπτυχιακό στην νοσηλεία καρκινοπαθών στο Πανεπιστήμιο Saint Francis της Πενσυλβάνια και βρισκόταν στο Ντέιτον,  στο πλαίσιο εκπαιδευτικού προγράμματος. "Με βαριά καρδιά ανακοινώνω ότι ένας από τους σπουδαστές μας είναι ανάμεσα στα θύματα της επίθεσης στο Ντέιτον", δήλωσε ο Πρόεδρος του πανεπιστημίου, πατήρ Malachi Van Tassell. Ο ίδιος είπε ότι ο Νίκολας ξεχώριζε για το μεγάλο πάθος του να φροντίζει τους άλλους.

 

 

7. Τόμας ΜακΝίκολς- Ετών 25

Ο Τόμας έμενε στο Ντέιτον. Ήταν γνωστός και ως Τι-Τζέι Τζέιμς Ένας ξάδερφος του έγραψε στο Facebook: "Αυτό είναι πολύ σκληρό Αναπαύσου εν ειρήνη άγγελέ μας, Τι-Τζέι Τζέιμς. Ο ξάδερφος μου δεν το άξιζε αυτό. Ήσουν ο προστάτης μας, ο φίλος μας, ο βράχος μας. Πάντα γεμάτος κατανόηση. Η ζωή είναι άδικη".

Οι δύο φίλες που πέθαναν μαζί

8. Μπέατρις Γουόρεν Κέρτις- Ετών 36 

Η Μπεατρίς βρισκόταν το μοιραίο βράδυ στο μπαρ του Ντέιτον μαζί με τη φίλη της Μόνικα Μπρίκχαουζ, Οι δύο φίλες ξεψύχησαν μαζί. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν όσοι την ήξεραν ήταν ένα γεμάτο αισιοδοξία και δυναμισμό κορίτσι.

9 Μόνικα Μπρίκχαουζ- Ετών 39

Η Μόνικα μεγάλωσε στο Σπρίνγκφιλντ του Οχάιο. Ήταν μητέρα ενός εξάχρονου αγοριού και είχε μια δική της εταιρεία οργάνωσης εκδηλώσεων που ονομάζεται "Τα δύο κορίτσια", αναφέρει το Heavy.com

 Μια άλλη φίλη  των δύο νεαρών γυναικών που πέθαναν μαζί , η Μπρίτανι Χαρτ,  έγραψε στο Facebook: «Δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Σας είδα πριν από ένα μήνα μετά την κηδεία της μητέρας μου. Όπως πάντα δείξατε και πάλι την αγάπη σας στην οικογένειά μου. Είμαι σοκαρισμένη. Ήσασταν οι μεγάλες αδελφές που πάντοτε επιθυμούσα. Θα μου λείψετε τόσο πολύ!».
 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ