Εικαστικά παιχνίδια μέσα από τη ζωγραφική του Κώστα Σπυρόπουλου

Εικόνες καθημερινής πόλης, διαφημίσεις και τοπία με την αισθητική της εικονογράφησης μάς παραδίδει ο Κώστας Σπυρόπουλος σε μία έκθεση ζωγραφικής.

Εικόνες καθημερινής πόλης, διαφημίσεις και τοπία με την αισθητική της εικονογράφησης μάς παραδίδει ο Κώστας Σπυρόπουλος σε μία έκθεση ζωγραφικής.

 Με τη διπλή ιδιότητα του ζωγράφου και του καθηγητή Ιατρικής πανεπιστημίου Πατρών, ο δημιουργός παρουσιάζει την έκθεση «Εικαστικά παιχνίδια μέσα από τη ζωγραφική του Κώστα Σπυρόπουλου», αναφέρει tospirto.net.

Συγκεκριμένα το Σάββατο στις 9/11, πέρα από τα εγκαίνια, θα πραγματοποιηθεί και η παρουσίαση ενός λευκώματος που περιέχει το εικαστικό έργο του καλλιτέχνη, αλλά επίσης και διαδραστικά παιχνίδια για παιδιά 8-12 χρονών.

Μέσα από αυτά, τα παιδιά θα μπορούν να τροποποιήσουν ζωγραφικά τα έργα σύμφωνα με τη δική τους έμπνευση, αλλά και να σκεφτούν θέματα που προκύπτουν μέσα από τις εικόνες του ζωγράφου, όπως η ελευθερία, το αστικό τοπίο, η διαφήμιση, η ρύπανση και η χρήση πράσινων μέσων μεταφοράς. Στη συζήτηση της παρουσίασης του λευκώματος θα συμμετέχουν οι ομιλητές Γεώργιος Παναγιώτακης, Ήρα Παπαποστόλου, Ανδρέας Τσιλίρας, Κώστας Σπυρόπουλος, τη συζήτηση θα συντονίσει η Λητώ Μησιακούλη, ενώ θα ακολουθήσει και ανοιχτή συζήτηση με το κοινό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ