Madonna: Η βασίλισσα της ποπ έγινε 61 & παραμένει "κορίτσι -λάστιχο" - Οι 60 ωραιότερες εμφανίσεις της (φώτο)

Ας δούμε την ατίθαση έφηβη του 1979 να μεταμορφώνεται στην εντυπωσιακή κυρία του 2019. H μεγάλη καριέρα  σε 60 όμορφα στιγμιότυπα

Πολύ πριν η Lady Gaga αρχίσει να διεκδικεί "όσκαρ" για τις εκκεντρικές της εμφανίσεις , μια άλλη μεγάλη κυρία της μουσικής έκανε τα πλήθη να "παραμιλούν" όταν εμφανιζόταν επί σκηνής. Η Madonna τραγουδούσε το "Like a virgin" φορώντας εντυπωσιακά κορμάκια του Ζαν-Πολ Γκοτιέ και το κοινό την αποθέωνε.

image

Η βασίλισσα της ποπ σήμερα κλείνει τα 61 και παραμένει ένα εκθαμβωτικό "κορίτσι λάστιχο". Η διάσημη σταρ ετοιμάζεται για την Madame X Tour της που θα ξεκινήσει από τη Νέα Υόρκη στις 12 Σεπτεμβρίου και δημοσιεύει στο Instagram βίντεο από τις πρόβες, που δείχνουν ότι είναι η πιο ευκίνητη 60αρα όλων των εποχών.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Madame ❌ prepares for the. day..................... ??????#rehearsals #madamex

A post shared by Madonna (@madonna) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Its good to remain flexible...................madame ❌ #rescueme #rehearsals #madamex

A post shared by Madonna (@madonna) on

 

Σε άψογη φόρμα κάνει ασκήσεις που θα ζήλευαν 20χρονες και αποδεικνύει ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Το harpers bazaar δημοσιεύει ένα άλμπουμ με τις 60 πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις του θρύλου της μουσικής.

Ας δούμε την ατίθαση έφηβη του 1979 να μεταμορφώνεται στην εντυπωσιακή κυρία του 2019. H μεγάλη καριέρα  σε 60 όμορφα στιγμιότυπα

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ