"No time to die": Ο Daniel Graig επιστρέφει ως James Bond και είναι πιο μυστηριώδης & γοητευτικός από ποτέ (βίντεο)

Η ταινία επιστρέφει στην αίγλη των παλιών ταινιών Bond

Επιτέλους δόθηκε ο τίτλος στην πολυαναμενόμενη πέμπτη ταινία στην οποία ο Daniel Graig υποδύεται τον πράκτορα 007. Η 25η ταινία James Bond θα έχει τίτλο "No time to die" (Δεν υπάρχει χρόνος για να πεθάνεις).

Η ανακοίνωστη του τίτλου ήρθε την Τρίτη μαζί με ένα σύντομο video teaser που δείχνει τον "Bond" του Graig , πιο μυστηριώδη και γοητευτικό από ποτέ,  να περπατάει με τη γνωστή μουσική σε ένα ασπρόμαυρο φόντο, πριν γυρίσει και σημαδεύσει την κάμερα και εμφανιστεί ο τίτλος.

Εκτός από τον τίτλο, με την ανάρτηση στο twitter έγιναν γνωστές και οι ημερομηνίες προβολής της ταινίας τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο, όσο και στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση γράφει:

«Ο Daniel Craig επιστρέφει ως James Bond, 007 στο… NO TIME TO DIE. Θα προβληθεί στη Μεγάλη Βρετανία στις 3 Απριλίου 2020 και στις ΗΠΑ στις 8 Απριλίου 2020.»

Στην ταινία, επίσης, πρωταγωνιστούν η Lea Seydoux, Christoph Waltz ως Blofeld, Rami Malek και Ralph Fiennes. Ενώ, σκηνοθέτης της νέας κινηματογραφικής απόπειρας του 007 θα είναι ο Car Joji Fukunaga!

Το στυλ της δεκαετίας του '70 φόντο του  τίτλου δείχνει μια διάθεση νοσταλγίας και ίσως υποδηλώνει ότι η ταινία του σκηνοθέτη Cary Fukunaga θα απομακρυνθεί από μερικές από τις πιο σύγχρονες παγίδες  των ταινιών Bond, και θα πάρει κάτι από τη λάμψη και την πολυτέλεια του Spectre (2015) και των παλαιότερων ταινιών James Bond, με πρωταγωνιστές τους θρυλικούς Sean Connery και τον Roger Moore, αναφέρει το Hollywood Reporter.

Τα γυρίσματα της 25ης ταινίας του James Bond καθυστέρησαν αρκετά εξαιτίας διαφόρων προβλημάτων σε όλα τα επίπεδα. Υπήρξαν διαφωνίες πάνω στο σενάριο, αν και ξέρουμε ότι η Phoebe Waller-Bridge θα έχει ενεργό ρόλο και έχει κληθεί να κάνει ένα ρεπεράζ στο σενάριο.

O  Cary Joji Fukunaga, που υπογράφει τη σκηνοθεσία είχε αναλάβει τον πρώτο κύκλο της σειράς "True Detective" και αντικατέστησε τον Danny Boyle που αποχώρησε λόγω «διαφωνιών στο δημιουργικό κομμάτι».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ