Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Κώστας Λεφάκης: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων από τον αγαπημένος μας αστρολόγο!

Δείτε τις προβλέψεις για το δικό σας ζώδιο! 

Ο Ήλιος σήμερα περνά στο Ζώδιο του Ζυγού! Διπλωματία, δικαιοσύνη και συντροφικότητα χαρακτηρίζουν τις επόμενες μέρες μας! Οι πιο ευνοημένοι είναι φυσικά τα Ζώδια του Αέρα, αλλά και της Φωτιάς!

 

Κριός

Αντιμετωπίζετε με ανυπομονησία κάποια κρίσιμα ζητήματα στα αισθηματικά σας. Φροντίστε να μην έχετε απαιτήσεις και να μην περιμένετε να τακτοποιηθούν όλα αμέσως. Οικονομικά έχετε μια μικρή ενίσχυση ή σταθερότητα του εισοδήματός σας και αυτό σας κάνει αισιόδοξους και λίγο πιο τολμηρούς. Μια υποχρέωση τρίτων απέναντί σας απαιτεί πιο διπλωματική συμπεριφορά εκ μέρους σας.Ενισχύστε την καλή σας εικόνα και διάθεση.

Ταύρος

Μικρές καθυστερήσεις  στις επαγγελματικές σας προσδοκίες μπορούν να αντιμετωπιστούν εύκολα. Κάποιες δύσκολες επαφές ή συναλλαγές χρειάζεται να διεκπεραιωθούν συστηματικά και συγκρατημένα. Οι παλιές υποχρεώσεις θα υποχωρήσουν σταδιακά, ενώ δεν αποκλείονται ουσιαστικές αλλαγές στα μέχρι τώρα καθήκοντά σας. Αισθηματικά φαίνεται ότι εκτίθεστε και δεν μπορείτε να αλλάξετε κάποιες κυρίαρχες εντυπώσεις.Προσπαθήστε όμως να είστε ο εαυτό σας και να μην δέχεστε άδικη κριτική.

Δίδυμοι

Οτιδήποτε καινούργιο συμβαίνει στην προσωπική και κοινωνική  σας ζωή, αντιμετωπίστε το ρεαλιστικά αλλά όχι καχύποπτα. Σας δίνεται η ευκαιρία να ανεφοδιαστείτε εκεί που καταναλωθήκατε περισσότερο. Στα αισθηματικά σας δεν θα λείψει η ένταση. Δεχτείτε τα πράγματα όπως είναι και μην αφήνεστε σε προσδοκίες που μπορούν να χαρακτηριστούν ουτοπικές.Μπορείτε πάντα να χαράζετε τη δική σας πορεία.

 

Καρκίνος

Δημιουργική δραστηριότητα, ένας έρωτας ή ένας νέος σκοπός θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε σκέψεις αλλά και τακτικές. Σας περιμένει πολύ δουλειά για  το άμεσο μέλλον αλλά δεν θα λείψουν οι ηθικές ικανοποιήσεις. Προσπαθήστε να  αποφύγετε παρεξηγήσεις και αντιθέσεις στο περιβάλλον της εργασίας σας και όσοι έχετε λόγους φροντίστε την φυσική σας κατάσταση ή την ίδια την υγεία σας.Ξεπεράστε τις ανασφάλειες που σας καθηλώνουν σε απραγία.

 

Λέων

Στα οικονομικά έκτακτες δυσκολίες θα ξεπεραστούν εύκολα αρκεί να είστε προνοητικοί. Εκεί που πρέπει να περιμένετε ευχάριστες αλλαγές είναι στα αισθηματικά σας. Μια νέα γνωριμία θα σας πείσει ότι αξίζει τον κόπο να περιμένετε κάτι περισσότερο. Τέλος διατηρήστε το προφίλ της κοινωνικότητας και μην παθαίνετε κρίσεις εσωστρέφειας, που αποπροσανατολίζουν τους άλλους από το ποιοι πραγματικά είστε! Δώστε το καλό παράδειγμα σε όσους έχετε κοντά σας!

Παρθένος

Πρέπει να παραμερίσετε τα ψυχολογικά σας προβλήματα και να ρίξετε το βάρος στα πρακτικά. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες σχετικές με το σπίτι και την οικογένεια. Αποφύγετε την ένταση με ανθρώπους που αγαπάτε και φροντίστε να σταθεροποιείτε κάθε καινούργιο βήμα που θα κάνετε σε κάποιο σημαντικό τομέα στην διάρκεια της καινούργιας χρονιάς. Αποφύγετε κάθε μορφή ψυχολογικής πίεσης που κάποιοι θα ασκήσουν επάνω σας.

 

Ζυγός

Τώρα χρειάζεται να μην είστε ανυπόμονοι, βιαστικοί και παρορμητικά επιθετικοί. Οι αλλαγές πρέπει να γίνουν αργά και μεθοδικά έτσι ώστε να αποφευχθούν λάθη του παρελθόντος. Υπερασπίστε τα οικονομικά σας και αποφύγετε άσκοπη διαρροή του χρήματος από το πορτοφόλι σας. Μην επηρεάζεστε από την γνώμη τρίτων, ελέγχετε τις συναναστροφές σας και αποφύγετε τους κόλακες που καιροφυλακτούν γύρω σας. Νέες γνωριμίες θα σας φανούν χρήσιμες, ο έρωτας θα σας χαμογελάσει και μια ιδέα θα σας δώσει μια σημαντική λύση.

Σκορπιός

Αξιοποιήστε κάποια ξεχασμένα ταλέντα σας ή υιοθετήστε μια νέα πολιτική στον επαγγελματικό τομέα. Η συναισθηματική σας καθημερινότητα προβλέπεται πλούσια. Απολαύστε αυτή την εκδοχή. Πολλοί θα καταναλωθείτε ματαιόδοξα αλλά φροντίστε τουλάχιστον να αξίζει τον κόπο και να αγοράσετε πράγματα αναγκαία και χρήσιμα.Αποφύγετε την υπερκόπωση, και την έμμονη σε καταστάσεις που καταναλώνουν ενέργεια και χρήματα.Έχετε ευκαιρίες για μικρά ταξίδια που θα σας ανανεώσουν ψυχολογικά.

Τοξότης

Θέματα πρακτικά, συναισθηματικά αλλά και θέματα κύρους και δικής σας φιλοδοξίας θα σας απασχολήσουν. Η καθημερινότητα προβλέπεται σύνθετη ενώ η κατανάλωση ενέργειας και χρήματος θα είναι αναπόφευκτη. Πάντως η Αφροδίτη στον Ζυγό θα βελτιώσει την διάθεση σας και τις σχέσεις σας με τους άλλους. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία επικοινωνίας και προβολής σας, ιδιαίτερα όταν στον περίγυρο υπάρχουν άνθρωποι που σας ενδιαφέρουν.Δεχτείτε θετικά τις συμβουλές που σας απευθύνουν εκείνοι που νοιάζονται για εσάς.

 

Αιγόκερως

Η εβδομάδα περιλαμβάνει μικρές καθυστερήσεις οικονομικού χαρακτήρα και θα πρέπει να έχετε φροντίσει εκ των προτέρων για κάποιες από τις υποχρεώσεις, ή τις ανάγκες σας. Στο μεταξύ, μια γνωριμία μπορεί να εξελιχτεί σε ερωτική. Υπερασπιστείτε τις σχέσεις που σας ενδιαφέρουν, μην ριψοκινδυνεύετε στον οικονομικό τομέα, μην εκτίθεστε σε κινδύνους και μην δοκιμάζετε τα όρια της αντοχής σας, όσο και αν κάποιοι σας προκαλούν με τον τρόπο τους.Υπερασπιστείτε το συμφέρον και τις επιλογές σας.

Υδροχόος

Υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας, επικοινωνήστε περισσότερο τις ανάγκες σας και δώστε απαντήσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν. Μια ενδοσκόπηση θα σας φανεί πολύτιμη και άκρως αγχολυτική. Σας ωφελεί να ξέρετε ποιοι είστε και πως θα βαδίσετε από εδώ και στο εξής. Ένας άνθρωπος θα φανεί πολύτιμος σύμβουλος στις αναζητήσεις και στις διαδικασίες αυτές.Σας συμφέρει να λειτουργείτε ομαδικά, παρά ατομικά σύμφωνα με τον oroskopo.

 

Ιχθύες

Περιορίστε τους λόγους για τους οποίους ξοδεύεστε συναισθηματικά. Οι πειραματισμοί με τον εαυτό σας και τους άλλους μπορούν να επηρεάσουν τον ψυχισμό και τη διάθεσή σας. Καλύψτε τις ευαισθησίες σας με όποιον τρόπο μπορείτε και συνεχίστε την καλή δουλειά που κάνετε. Αφήστε αθέατες κάποιες πτυχές του εαυτού σας και περιμένετε καλύτερες συγκυρίες για να τις φανερώσετε. Οικονομικά προβλέπεται να έχετε κάποιου είδους ενίσχυση και ανακούφιση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ