Η βασίλισσα Μάξιμα φοράει το απόλυτο "trend" της σεζόν & εντυπωσιάζει: Εκθαμβωτική με υπέρκομψο καρώ κουστούμι (φώτο)

Ντυμένη με την "τελευταία λέξη της μόδας"

Δεν θεωρείται άδικα μία από τις πιο καλοντυμένες γαλαζοαίματες της Ευρώπης. Η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας είναι πάντα κομψή, ακολουθεί τις τάσεις της μόδας και τις προσαρμόζει με επιτυχία στο προσωπικό της στυλ .

Η φινετσάτη σύζυγος του πρίγκιπα Γούιλιαμ - Αλεξάντερ  είναι αεικίνητη. Πάντα παρούσα στο πλευρό του συζύγου της στις δημόσιες εμφανίσεις του αλλά και με έντονη προσωπική δράση, για φιλανθρωπικούς ή κοινωνικούς σκοπούς.

Την Πέμπτη η 48χρονη βασίλισσα της Ολλανδίας επισκέφτηκε το Κέντρο ψυχικής υγείας «Mind» στην πόλη Άμερσφορτ. "Η βασίλισσα είναι αφοσιωμένη στο στόχο για μια κοινωνία με καλή ψυχική υγεία καθώς και στην στήριξη και βοήθεια των ανθρώπων με ψυχικά προβλήματα", ανέφερε στην ανακοίνωση του το παλάτι, σύμφωνα με την Paris Match.

Την βασίλισσα Μάξιμα υποδέχθηκαν στο κέντρο δύο πανέμορφα ξανθά κορίτσια, τα οποία της ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί της. Εκείνη δέχθηκε με μεγάλη χαρά και πόζαρε χαμογελαστή δίπλα τους.

Για την επίσκεψη της στο κέντρο ψυχικής υγείας "Mind" η βασίλισσα Μάξιμα επέλεξε το απόλυτο trend της φετινής σεζόν: Ένα υπέρκομψο καρώ κουστούμι. Το φινετσάτο μπεζ καρώ σύνολο της βασίλισσας της Ολλανδίας αποτελούνταν από παντελόνι με φαρδιά παντζάκια  και κομψή μπλούζα σε λίγο πιο ανοικτό χρώμα ,με εντυπωσιακά μανίκια και ζώνη στη μέση.

Τα ξανθά μαλλιά της η Μάξιμα τα είχε μαζεμένα σε μία χαμηλή αλογοουρά ενώ την εμφάνιση της συμπλήρωσαν ένα ζευγάρι χρυσοί κρίκοι οι οποίοι επίσης είναι το αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει φέτος από καμία μπιζιουτέρα, ενημερωμένης fashionista.

Η κομψή  μητέρα τριών κοριτσιών συνδύσασε το look τις με καφέ ψηλοτάκουνες γόβες και δερμάτινη τσάντα "φάκελο" στο ίδιο χρώμα.

Κατά την επίσκεψη της στο κέντρο, η βασίλισσα της Ολλανδίας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το προσωπικό αλλά και με πολλά νέα παιδιά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ