Όλη η βασιλική οικογένεια στο Royal Albert Hall - Τα βελούδινα θεωρεία - Οι τουαλέτες της Βασίλισσας Ελισάβετ της Κέιτ και της Μέγκαν (φώτο)

Για να τιμήσουν τους πεσόντες του Β' παγκοσμίου πολέμου

Όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας βρέθηκαν εχθές το βράδυ στο Royal Albert Hall για το Royal British Legion Festival of Remembrance.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Κάρολος  με τη σύζυγο του, Καμίλα , Δούκισσα της Κορνουάλης, ο πρίγκιπας Χάρι με τη Μέγκαν, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με τη σύζυγο του Κέιτ.

Παρόντες επίσης στην σημαντική εκδήλωση ήταν ο Πρίγκιπας Ανδρέας, Δούκας της Υόρκης , ο Πρίγκιπας Έντουαρντ του Ουέσσεξ με τη σύζυγο του Σοφία, ο Δούκας του Κέντ Εδουάρδος, ο Ριχάρδος, Δούκας του Γκλώστερ με τη σύζυγο του, ο Σερ Τίμοθι Λόρενς αλλά και ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον. 

Για τον πρίγκιπα Χάρι τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τις συζύγους τους ήταν η πρώτη κοινή εμφάνιση μετά από καιρό. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έκατσαν κοντά στην βασίλισσα ενώ οι Σάσεξ πιο πίσω. 

Όλες οι γαλαζοαίματες κυρίες φόρεσαν σκούρα ρούχα σε ένδειξη πένθους για τους νεκρούς του Α' παγκοσμίου πολέμου, ενώ όλοι είχαν καρφιτσωμένες στα φορέματα ή στα κουστούμια τους τις χαρακτηριστικές κόκκινες παπαρούνες προς τιμήν των πεσόντων.

Η βασίλισσα Ελισάβετ φόρεσε μαύρο φόρεμα με λευκά μαργαριτάρια .

Η Μέγκαν ήταν υπέρκομψη με μαύρο μπροκάρ φόρεμα Brand Erdem,, με ζώνη και vintage ρομαντικό ντεκολτέ, Συνδύασε το φόρεμα της με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες   Aquazzura 

Η Κέιτ  επέλεξε ένα navy blue φόρεμα Jenny Packham με ζώνη και boatneck λαιμόκοψη, μαύρες γόβες Jimmy Choo και μαύρο καλσόν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ