Είναι άρρωστη η Σελίν Ντιόν; - Οι φήμες για την νευρική ανορεξία φουντώνουν ξανά - Σοκ προκάλεσαν οι νέες φωτογραφίες (φώτο)

"Όλα είναι καλά", επιμένει η τραγουδίστρια , αλλά οι φωτογραφίες της που δεν θυμίζουν σε τίποτα την λαμπερή ντίβα που όλοι γνωρίζαμε , έχουν πυροδοτήσει πολλά σχόλια

Μεγάλη ανησυχία στους θαυμαστές της , έχουν προκαλέσει οι τελευταίες φωτογραφίες της Σελίν Ντιόν. Τα σχόλια περί διατροφικής διαταραχής που αντιμετωπίζει η διάσημη τραγουδίστρια "άναψαν φωτιές" στο διαδίκτυο.

"Oh Celine Dion, σε λατρεύω, αλλά είσαι τόσο κοκαλιάρα ! "," Φαίνεται άρρωστη και με κακή υγεία,να φροντίζεις τον εαυτό σου".  "Η Celine Dion: "Μοιάζει με σκελετό", "Τι φρίκη, πραγματικά είναι πολύ αδύνατη", "Με ανησυχεί πολύ αυτή η φωτογραφία , είναι τόσο αδύνατη", " Ένα άτομο με διατροφική διαταραχή θα αρνηθεί το 100% ότι είναι άρρωστο".

Αυτά είναι μερικά από τα σχόλια που κάνουν οι θαυμαστές της Σελίν Ντιόν κάτω από τις τελευταίες φωτογραφίες της διάσημης ντίβας. Η Σελίν Ντιόν που έκλεισε τα 51 τον περασμένο Μάρτιο, έχει ανησυχήσει όσο ποτέ τους θαυμαστές της.

Ωστόσο μιλώντας στην εκπομπή Good Morning America, προσπάθησε να τους καθησυχάσει: "Είναι αλήθεια ότι είμαι πιο λεπτή από πριν. Αλλά όλα είναι καλά. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για ανησυχία. Απλά ανακάλυψα ένα νέο πάθος, το χορό", δήλωσε, σύμφωνα με το merci maman.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soundcheck ready… Almost ? - Team Celine⁣⁣ .⁣⁣ Prête pour le test de son… Enfin presque ? - Team Céline⁣ .⁣ ?: @dee_termined_girl

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion) στις

 

Ωστόσο αυτές οι δηλώσεις της αγαπημένης στο κοινό τραγουδίστριας, δεν ήταν αρκετές για να καθησυχάσουν τους θαυμαστές της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Still thinking about Paris… Hilton ? - Team Céline . On pense encore à Paris… Hilton ? - Team Céline . . . Styled by @p.e.p.e.munoz and @sydneylopez ? : @Dee_termined_girl #FBF

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion) στις

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The lady in red… - Team Celine⁣ .⁣ La dame en rouge... - Team Céline⁣ .⁣ Styled by: @p.e.p.e.munoz and @sydneylopez⁣ .⁣ ?: @dee_termined_girl

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion) στις

 

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η Σελίν Ντιόν δεν μιλά ανοικτά για την υγεία της και κρύβει το γεγονός ότι είναι άρρωστη, αφού οι φωτογραφίες της δεν θυμίζουν σε τίποτα την λαμπερή και όμορφη σταρ που γνωρίζαμε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ