Νέα τραγωδία στις ΗΠΑ: Πυροβόλησε & σκότωσε τα τρία παιδιά του, την εν διαστάσει σύζυγό του και αυτοκτόνησε - Σε κρίσιμη κατάσταση το 4ο παιδί

Από κάθε έλεγχο ξέφυγε ο διαπληκτισμός ενός ζευγαριού στο Σαν Ντιέγκο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μακελειό. 

Ο πατέρας της οικογένειας μετά από καυγά με τη σύζυγό του, έβγαλε πιστόλι και άνοιξε πυρ μέσα στο σπίτι, σκοτώνοντας τη σύζυγό του και τρία από τα παιδιά του, ενώ τραυμάτισε άλλο ένα.

Στο τέλος έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο το πρωί στη συνοικία Παραντάις Χιλς. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σπίτι βρήκαν νεκρούς τη μητέρα, τον πατέρα και ένα αγόρι τριών ετών, σύμφωνα με το fox5sandiego.com.

Άλλα τρία αγόρια, πέντε, εννέα και ένδεκα ετών, διακομίστηκαν σοβαρά τραυματισμένα σε νοσοκομείο, όπου τα δύο υπέκυψαν, δήλωσε ο επικεφαλής της γενικής αστυνομικής διεύθυνσης του Σαν Ντιέγκο, ο Ντέιβιντ Νίσλεϊτ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Το τρίτο παιδί που διακομίστηκε σε νοσοκομείο υποβλήθηκε σε εγχείρηση, πρόσθεσε ο Ντομπς.

Photo: AP

Τι προκάλεσε την τραγωδία

Όπως έγινε γνωστό αργότερα, αιτία του άγριου καυγά ήταν τα περιοριστικά μέτρα που είχε ζητήσει η μητέρα την προηγούμενη ημέρα και που είχε καταφέρει τελικά να επιβληθούν στον σύζυγό της.

Το ζευγάρι λογόφερε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, με αποτέλεσμα ο άνδρας να ανοίξει πυρ και να «θερίσει» την οικογένειά του.

Η αστυνομία δε δημοσιοποίησε τα ονόματα των θυμάτων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ