Η Daily Mail δημοσιεύει αποκλειστικά βίντεο & φώτο με τον Πρίγκιπα Άντριου παρέα με όμορφες κοπέλες - "Να, λοιπόν που παρτάρεις" του λένε

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν συμμετέχει σε πάρτι και δεν φωτογραφίζεται δημόσια σε τρυφερά  ενσταντανέμε κορίτσια

Τους ισχυρισμούς του Πρίγκιπα Άντριου, ότι δεν συμμετέχει σε ξέφρενα πάρτι  και δεν προβαίνει σε "δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης" καταρρίπτει ένα νέο βίντεο που δημοσιεύει αποκλειστικά η Daily Mail. Το βίντεο δείχνει τον Δούκα της Υόρκης σε χαλαρές στιγμές με όμορφα κορίτσια στο Σαν Τροπέ.

Ο πρίγκιπας Άντριου φέρεται να συμμετείχε σε ένα λαμπερό πάρτι που δόθηκε από τον μεγιστάνα του οίνου, Claude Ott στη γαλλική Ριβιέρα τον Ιούλιο του 2008, λίγες μόλις εβδομάδες αφότου ο φίλος του Jeffrey Epstein κατηγορήθηκε για σωματεμπορία , καθώς φέρεται να εξανάγκασε ένα ανήλικο κορίτσι να εκδοθεί.

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Πρίγκιπας Άντριου, στο BBC και στην Emily Maitlis το βράδυ του Σαββάτου , δήλωσε ότι δεν είναι ο "πρίγκιπας των πάρτι" και απέρριψε για μία ακόμη φορά τους ισχυρισμούς ότι φωτογραφίζεται με κορίτσια ή ότι κοιμήθηκε με την Virginia Roberts. τη γυναίκα που φέρεται να ήταν "σκλάβα του σεξ" του Jeffrey Epstein.

Αλλά στο νέο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας ο Δούκας της Υόρκης, φαίνεται να χορεύει και να διασκεδάζει με κοσμικές καλλονές. Επίσης φωτογραφίες που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα δείχνουν τον πρίγκιπα σε ένα άλλο πάρτι που δόθηκε ένα χρόνο νωρίτερα, τον Ιούλιο του 2007. 

Εδώ ο πρίγκιπας εμφανίζεται αγκαλιά με την κοσμική  Chris Von Aspen, ενώ σε ένα άλλο πάρτι, ο φακός αποθανάτισε  το διάσημο μέλος της βασιλικής οικογένειας με την Pascale Bourbeau.

 

 

Τον Οκτώμβριο του 2000 , ο Δούκας της Υόρκης ήταν καλεσμένος σε ένα αποκριάτικο πάρτι που ονομάστηκε  Hookers and Pimps και εκεί εθεάθη παρέα με το super model , Heidi Klum 

Στο αποκλειστικό ρεπορτάζ της η Daily Mail, δημοσιεύει φωτογραφίες του πρίγκιπα Άντριου, με όμορφα κορίτσια από πολλά και διαφορετικά πάρτι.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ