29χρονη έγκυος νεκρή από αλλεπάλληλα δαγκώματα κυνηγόσκυλων - Είχε βγει βόλτα με το δικό της σκυλί σε δάσος στη Γαλλία (φώτο)

Πέθανε από ακατάσχετη αιμοραγία

Μία έγκυος γυναίκα,  έξι μηνών πέθανε μετά από επίθεση που δέχθηκε  από σκύλους , όταν πήγε για βόλτα σε δάσος στη Γαλλία.

Η Elisa Pilaski, 29 ετών, βρέθηκε νεκρή από τον σύζυγό της το απόγευμα του Σαββάτου στο δάσος Retz, βόρεια του Παρισιού, όπου είχε πάει με το δικό της σκυλί Curtis.

Μια αυτοψία που διεξήχθη τη Δευτέρα διαπίστωσε ότι η άτυχη γυναίκα πέθανε από ακατάσχετη αιμοραγία που προκάλεσαν . δαγκώματα σκύλων στο άνω και κάτω μέρος του σώματός της όπως και στο κεφάλι.

«Δείγματα DNA ελήφθησαν από 93 σκυλιά, αλλά και από σκυλιά που ανήκαν στο θύμα», το οποίο είχε συνολικά πέντε, όπως και από άλλα «που συμμετείχαν στο κυνήγι (...) το οποίο είχε οργανωθεί σε κοντινή περιοχή», σύμφωνα με την εισαγγελία. 

Στόχος είναι «να ταυτοποιηθεί το ή τα σκυλιά που τη δάγκωσαν» συνεχίζει η εισαγγελία, διευκρινίζοντας ότι τα δαγκώματα έγιναν «πριν και μετά θάνατον».

Σύμφωνα με την Daily Mail, τα σκυλιά κυνηγούσαν ένα ελάφι.   Η 29χρονη έγκυος από το Μπεάρν τηλεφώνησε στον σύζυγό της προκειμένου, όπως εκείνος είπε, «να του πει για την παρουσία απειλητικών σκυλιών», που την είχαν προσεγγίσει, ενώ εκείνη «είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της», σύμφωνα με την εισαγγελία.

Ο ίδιος εντόπισε αργότερα το πτώμα της συντρόφου του, το απόγευμα του Σαββάτου.   Η εισαγγελία ξεκίνησε έρευνα για «εξ αμελείας ανθρωποκτονία από επίθεση σκύλου». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ