Τουρκία: Συνέλαβαν τους διαρρήκτες στο σπίτι του Πατριάρχη Βαρθολομαίου - Συμπλοκή με τους αστυνομικούς & πυροβολισμοί (βίντεο)

Επεισοδιακή σύλληψη των διαρρηκτών της οικίας του Πατριάρχη Βαρθολομαίου

Συνελήφθησαν οι διαρρήκτες που μπήκαν πριν από 10 ημέρες στο σπίτι του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, στα Θεραπειά της Κωνσταντινόυπολης, όπως μετέδωσε πριν από λίγο σε αποκλειστική είδηση η γνωστή ενημερωτική ιστοσελίδα habersunum.com

 Οι ληστές  ήταν 4 και συνελήφθησαν έπειτα από συμπλοκή με την αστυνομία στην συνοικία Μάλτεπε της ασιατικής Κωνσταντινούπολης, αναφέρει το Sigma Live.

Σύμφωνα με το habersunum.com, οι άνδρες της αστυνομίας συνέλαβαν τους δράστες τη στιγμή που είχαν διαρρήξει ένα πολυτελές σπίτι, στο Καρτάλ.

Στην διάρκεια της νυκτερινής επιχείρησης οι ύποπτοι άνοιξαν πυρ κατά των αστυνομικών, οι οποίοι ανατπέδωσαν.

Αποτέλεσμα ένας εκ των τεσσάρων υπόπτων να διακομισθεί στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, αναφέρει το euronews.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή των συλληφθέντων δύο όπλα.

Ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης Αλι Γειερλικαγια ευχαρίστησε τους αστυνομικούς που ενεπλάκησαν στην επιχείρηση, τονίζοντας ότι «συνελήφθησαν οι δράστες της διάρρηξης στην οικία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου και πως συνεχίζονται οι έρευνες για το περιστατικό, που σημειώθηκε πριν από 10 ημέρες»

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ