Βίντεο: Η στιγμή που η Μέρκελ σκοντάφτει & πέφτει στη σκηνή - Πάγωσαν όλοι

Για άλλη μια φορά η Γερμανίδα καγκελάριος προκάλεσε ανησυχίες για την υγεία της

Η Άγκελα Μέρκελ σκόνταψε στα σκαλιά και έπεσε την ώρα που ανέβαινε στη σκηνή του Εμπορικού και Βιομηχανικού επιμελητηρίου στο Βερολίνο για να εκφωνήσει την ομιλία της. Προς στιγμή το ακροατήριο πάγωσε και όταν η Γερμανίδα Καγκελάριος  κατάφερε να ανακτήσει την ισορροπία της, αστειεύτηκε με το περιστατικό λέγοντας: "Την άλλη φορά θα πάρω μαζί μου τις σκάλες"

Η Άνγκελα Μέρκελ κρατήθηκε την τελευταία στιγμή από το πόντιουμ, δέχθηκε την βοήθεια των υπευθύνων της εκδήλωσης για να καθίσει  και παρότι έκανε χιούμορ, η αμηχανία της προς το κοινό ήταν εμφανής.

Το ατυχές συμβάν έρχεται λίγους μήνες μετά το τρέμουλο στο χέρι της το καλοκαίρι που προκάλεσε ανησυχίες και σχόλια για την κατάσταση της υγείας της. Η 65χρονη Καγκελάριος είπε ότι δεν είδε το σκαλοπάτι και έτσι σκόνταψε.

"Δεν είδα τα σκαλιά , την άλλη φορά θα τα πάρω μαζί μου", αστειεύτηκε μόλις στάθηκε ξανά όρθια.

Η Μέρκελ μιλούσε χθες το βράδυ στο Σύνδεσμο Γερμανικών Επιμελητηρίων Βιομηχανίας και Εμπορίου,  που εδρεύει στο Βερολίνο. Η Καγκελάριος έχει δηλώσει ότι στις εκλογές του 2021 δεν θα βάλει υποψηφιότητα αλλά το ζήτημα της διαδοχής της παραμένει ανοικτό, αναφέρει η Daily Mail

Οι ανησυχίες για την υγεία της ξεκίνησαν πρώτη φορά το καλοκαίρι όταν κατά τη διάρκεια της συνάντησης της, με τον Ουκρανό Πρόεδρο  Volodymyr Zelenskiy εθεάθη να τρέμει δημόσια.

Η Γερμανίδα καγκελάριος το τελευταίο διάστημα έκανε σειρά εμφανίσεων τρεμάμενη και, παρόλο που κίνησε υποψίες για την κατάσταση της υγείας της, η ίδια διαβεβαίωσε  επανειλημμένως ότι είναι καλά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ