Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον όμορφο σύζυγο της στην παρουσίαση του βιβλίου της (φώτο)

Το αγαπημένο ζευγάρι σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση

Το απόγευμα της Κυριακής η Βίκυ Χατζηβασιλείου παρουσίασε το νέο της βιβλίο στο Νομισματικό Μουσείο. Το βίβλιο με τίτλο "Κάντο να συμβεί τώρα", είναι ένας οδηγός για το πως μπορούμε αλλάζοντας στάση ζωής, να κάνουμε το σύμπαν να μας φέρει όλα όσα επιθυμούμε.

 

 

Στο πλευρό της γνωστής παρουσιάστριας , στην παρουσίαση του βιβλίου της, δεν βρέθηκαν μόνο πολλοί διάσημοι φίλοι της, αλλά και ο γοητευτικός σύζυγος της Γιάννης Ακκάς. Ήταν μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού, καθώς η Βίκυ Χατζηβασιλείου κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My new book #κάντονασυμβείτώρα ❤? #book #mynewbook #author #loveyourself #thinkpositive #goodvibesonly #vikychatzivasileiou #omorfamystikagr @ekdoseisklidarithmos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Chatzivasileiou? (@vikyhatzivasiliou) στις

 

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, μετά την αποχώρηση της από τον Alpha, δημιούργησε ένα νέο κανάλι στο youtube , το "Vicky's Vita", μέσω του οποίου, επικοινωνεί με τους ακόλουθους της, και μοιράζεται μαζί τους συμβουλές που βοηθούν στο να ζούμε καλύτερα.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου με το σύζυγο της Γιάννη Ακκά

 

 

Το βιβλίο "Κάντο να συμβεί τώρα",  το δημιούργησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου με τον Χάρη Παπαδόπουλο. Είναι ένα βιβλίο αυτογνωσίας , που μπορεί  σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τόσο πολλά πράγματα για εσάς τους ίδιους, που ούτε καν τα φανταζόσασταν! 

 

 

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Πακέτο»  και ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας, Γιάννης Ακκάς, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Είναι παντρεμένοι 25 χρόνια , ενώ γνωρίστηκαν όταν η Βίκυ Χατζηβασιλείου ήταν μόλις 15 χρόνων, όπως είχε δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξη της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ