Πιτ Μπουλ σκότωσε τη μητέρα της αλλά εκείνη δεν θέλει να το θανατώσουν: "Δεν έφταιγε το σκυλί" 

Θύμα του σκυλιού της οικογένειάς της έπεσε μια 44χρονη γυναίκα στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ και μάλιστα την ώρα που είχε επιληπτική κρίση, αφήνοντας την τελευταία της πνοή λίγη ώρα αργότερα.

Η άτυχη 44χρονη Melissa Astacio, σύμφωνα με την Daily Mail, υπέστη επιληψία το απόγευμα της Παρασκευής ενώ βρισκόταν στο σπίτι της. Τότε ήταν που της επιτέθηκε το 8 ετών πίτμπουλ της οικογένειάς της.

Η κόρη της κάλεσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης όταν έπιασε τον σκύλο να είναι πάνω στη μητέρα της, η οποία είχε ιστορικό επιληπτικών κρίσεων.

"Δεν νομίζω ότι προσπαθούσε να της επιτεθεί. Νομίζω ότι το σκυλί απλώς προσπαθούσε να βοηθήσει τη μαμά μου αλλά επρόκειτο για σκύλο και δεν ήξερε τι να κάνει", δήλωσε η κόρη.

Οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να ακινητοποιήσουν με ηλεκτρικό σοκ το ζώο πριν παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στη γυναίκα, η οποία διακομίστηκε στο νοσοκομείο και εκεί υπέκυψε στα τραύματά της.

Η κόρη της 44χρονης Melissa Astacio δήλωσε ότι το σκυλί ποτέ στο παρελθόν δεν είχε αντιδράσει βίαια στη μητέρα της. «Αυτό που συνέβη την μοιραία νύχτα δεν έχει ξανασυμβεί. Δεν θέλω το σκυλί μου να θανατωθεί για κάτι που έκανε για να βοηθήσει» πρόσθεσε.

σκύλος καθόταν απλά πλάι της και την μύριζε" είπε η κοπέλα αναφερόμενη σε περιστατικά επιληπτικών κρίσεων που είχε η μητέρα της στο παρελθόν. Το ζώο, που ήταν στην οικογένεια από κουτάβι, μεταφέρθηκε σε καταφύγιο και τέθηκε σε καραντίνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ