Διάσημος sportcaster πέθανε από πνευμονία μόλις στα 34 του - Ο ξαφνικός θάνατος παραμονή Χριστουγέννων στα γενέθλια του (φώτο-βίντεο)

Πέθανε στα γεννέθλια του και λίγο πριν το γάμο του που θα γινόταν τον Απρίλιο

Ο  Edward Aschoff , ρεπόρτερ για το κολλεγιακό ποδόσφαιρο στον τηλεοπτικό σταθμό  ESPN πέθανε την Τρίτη, παραμονή Χριστουγέννων στα 34α γενέθλια του , σύμφωνα με την ανακοίνωση του ESPN.

 

 

"Με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε τα δυσάρεστα νέα για τον τραγικό θάνατο του φίλου και συναδέλφου στο ESPN Edward Aschoff. Η σκέψη μας είναι κοντά στους αγαπημένους του και ιδιαιτέρως κοντά στην αρραβωνιαστικιά του , Katy", αναφέρει η ανακοίνωση του καναλιού.

Το ESPN ανακοίνωσε ότι ο Aschoff πέθανε ύστερα από ολιγοήμερη ασθένεια, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες αλλά ο αθλητιικός ρεπόρτερ νωρίτερα αυτό το μήνα είχε ανακοινώσει στο twitter ότι πάσχει από πνευμονία παρότι είναι νέος και είχε δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ESPN Reporter Edward Aschoff (34) died from pneumonia on his birthday - December 24, 2019. He posted many times on social media about being sick #deathafterdark #edwardaschoff

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Death After Dark (@deathafterdark_) στις

 

"Είναι δυνατόν κάποιος να προσβληθεί από πνευμονία στα 30 του , ειδικά όταν είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει αρρωστήσει ποτέ και έχει ένα πολύ καλό ανοσοποιητικό σύστημα; Ρωτώντας τους δύο φίλους μου... τους πνεύμονες μου", έγραψε στις 5 Δεκεμβρίου.

 

 

Σε άλλα tweets αναφέρει ότι είχε μία ίωση που "μεταμορφώθηκε σε αυτό το τέρας". Έγραψε ότι πήγε στο νοσοκομείο στα επείγοντα την 1η Δεκεμβρίου και ξεκίνησε να παίρνει αντιβιοτικά την επόμενη μέρα.

 

 

Στις 4 Δεκεμβρίου με ανάρτηση στο Instagram ευχαριστεί την αρραβωνιαστικιά του Katy Berteau για την πολύτιμη συμπαράσταση της κατά τη διάρκεια της ασθένειας.

 

 

¨"Το να έχεις πνευμονία είναι τρομερό. Είναι το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί. Όμως βοηθάει να έχεις δίπλα σου έναν γλυκό άγγελο να σε φροντίζει ακόμα κι αν ξέρει ότι κινδυνεύει να κολλήσει αυτή την τρομερή ασθένεια. Όλες οι σούπες, το τσάι, και τα πεντανόστιμα γεύματα με κράτησαν από το πάω σε μία γωνία και να κλαίω για τις μέρες που φεύγουν. Σ' αγαπώ μωρό μου Σε ευχαριστώ που με βοηθάς σε αυτή την μάχη", έγραψε .

Σύμφωνα με το ESPN, ο Aschoff άρχισε να εργάζεται για το ESPN.com ως ρεπόρτερ με έδρα την Ατλάντα. Μετακόμισε στο Λος Άντζελες το 2017 για να λάβει έναν πιο εκτεταμένο εθνικό ρόλο που περιελάμβανε τηλεοπτική κάλυψη αγώνων.

 



Κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών σεζόν ο Aschoff  μετέδιδε αγώνες  από πανεπιστημιουπόλεις στο ESPN.com,, στο SportsCenter, στο SEC Network και στο ESPN Radio και εργάστηκε ως τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός ρεπόρτερ για τη μετάδοση σχολικών αγώνων ποδοσφαίρου, αναφέρει το cnn.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Covering #TheGame was a lot of fun. Getting pneumonia ... not so much. But, hey, I’m a hockey player. . . . . . #Buckeyes #goblue〽️ #BigHouse @ohiostatefb @umichfootball

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Edward Aschoff | ESPN (@ecaschoff) στις

 

Η τελευταία του αποστολή ήταν στο ποδοσφαιρικό παιχνίδι του Ohio State-Michigan στο Ann Arbor, Michigan, στις 30 Νοεμβρίου.

 

 

 

 

"Ο Ed ήταν ένας από τους πιο έξυπνους, πιο λαμπρούς δημοσιογράφους που είχα ποτέ τη χαρά να συνεργαστώ", δήλωσε ο Εκτελεστικός Εκδότης της ESPN Lauren Reynolds. «Εκιτός από καλός δημοσιογράφος ο Ed, ήταν ένας ακόμη καλύτερος άνθρωπος, έβαζε πάντα τους ανθρώπους πρώτα - είτε εκείνους των οποίων τις ιιστορίες μετέδιδε είτε εκείνους  που είχαν την τιμή να δουλεύουν μαζί του», συνέχισε.

Ο Aschoff και η Berteau επρόκειτο να παντρευτούν στη Νέα Ορλεάνη τον Απρίλιο, δήλωσε το ESPN.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Still thinking about the death of this young brother who was living his dream as a sports reporter for ESPN. Life is unpredictable so be your best everyday just in case it's your last. #edwardaschoff

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Damien McCallum (@dmcmotivatemvmnt) στις

 

Οι συνεργάτες του συντετριμμένοι έδιναν λεπτομέρειες για τη ζωή του στο twitter, καθώς θρηνούσαν την απώλειά του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ