Εξάγωνο Ερμή με Ποσειδώνα 8/1: Ευχάριστες επαφές και μετακινήσεις για τα ζώδια - Δείτε αναλυτικά!

Την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020, πραγματοποιείται μία τρυφερή όψη Τριγώνου, ανάμεσα στον Ερμή στον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, κάνοντας μας αυτές τις μέρες συναισθηματικούς, διαισθητικούς και ευαισθητοποιημένους!

Η όψη αυτή, αυξάνει την έμπνευση, την δημιουργικότητα και την φαντασία, όπως και την ανάγκη μας να εκφράσουμε τα βαθύτερα θέλω μας και τα δυνατά μας συναισθήματα.

Θέλουμε να προσφέρουμε την στήριξη και την βοήθεια μας στους άλλους, οι επικοινωνίες θα εμπλουτιστούν και θα οδηγούνται κυρίως από το συναίσθημα και το ένστικτο!

Στον ερωτικό τομέα θα υπάρξουν αδιαμφισβήτητα ερωτικές εξομολογήσεις, ρομαντικές στιγμές και μηνύματα τρυφερά!

Στον τομέα των μετακινήσεων, θα βιώσουμε μόνο ευχάριστες εξελίξεις

Η όψη αυτή ευνοεί κυρίως ζώδια και ωροσκόπους του Νερού, αλλά της Γης και ιδιαίτερα του 2ου δεκαημέρου, αναφέρει το oroskopos.gr.

ΚΡΙΟΣ

Μπορείς να αποκτήσεις ό,τι επιθυμείς στο χώρο της καριέρας. Χρησιμοποίησε το επικοινωνιακό σου ταλέντο, για να διεκδικήσεις αυτά που σου αξίζουν και να κερδίσεις την κοινωνική καταξίωση που θες. 

ΤΑΥΡΟΣ

Χρησιμοποίησε την επικοινωνιακή σου ικανότητα, την τύχη, την αισιοδοξία, τη δημιουργικότητα και την φαντασία σου, στις επαφές σου, σε γνωριμίες και μετακινήσεις, για να αποκτήσεις αυτό που διεκδικείς! 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Εκφράζεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου, αλλά και τα δυνατά σου συναισθήματα. Σε διακρίνει σεξουαλικότητα και πάθος και χρησιμοποιείς την διαίσθηση σου αποτελεσματικά. Θετικά οικονομικά νέα θα έχεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εκφράζεις τα πιο βαθιά σου συναισθήματα στο σύντροφο σου και μπορείς να διορθώσεις ακόμα και υποχωρώντας, προβλήματα μεταξύ σας και μπορείς να καταφέρεις να έρθετε πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς τώρα να εξομολογηθείς στο αντικείμενο του πόθου σου, πως αισθάνεσαι και να βγεις κερδισμένος!

ΛΕΩΝ
Είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός και αποτελεσματικός στο επάγγελμα σου! Διορθώνεις συναδελφικές σχέσεις ή σχέσεις με συνεργάτες, έχεις την ανάγκη να εξυπηρετήσεις ανθρώπους της καθημερινότητας σου και να ανανεώσεις την εμφάνιση σου. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είσαι πολύ δημιουργικός, ρομαντικός και ευχάριστος τώρα, αγαπητέ Καρκίνε, κερδίζοντας με την γοητεία σου τους πάντες. Έκφρασε τον έρωτα σου, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε είσαι ελεύθερος, απολαμβάνοντας μαγικές ερωτικές στιγμές, αλλά πρόσεξε την τάση σου για εξιδανίκευση.

ΖΥΓΟΣ
Γεφυρώνεις οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις που για κάποιο λόγο είχαν χαλάσει. Έλα πιο κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους και αν επιθυμείς διεκδίκησε ένα πρόσωπο από το παρελθόν που ακόμα σε ενδιαφέρει. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η επικοινωνιακή σου ικανότητα εμπλουτίζεται με ευγένεια, γλυκύτητα και συναίσθημα, πράγμα που σε κάνει ιδιαίτερα συμπαθή. Μπορείς να εκμεταλλευτείς την κατάσταση εκφράζοντας επιθυμίες και όνειρα, όπως και να κάνεις χαρούμενες μετακινήσεις! 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Επιδίωξε τώρα αύξηση του εισοδήματος σου, έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό σου! Η συναισθηματική σου ζωή ευνοείται, αφού τώρα εκφράζεις τα αληθινά σου συναισθήματα με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μπορείς να κερδίσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου, και ιδιαίτερα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, απλά και μόνο λέγοντας αυτό που πραγματικά νιώθεις. Εκμεταλλεύσου την διαίσθηση, την δημιουργικότητα και την φαντασία σου, όπως και την εύνοια που έχεις στις μετακινήσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η διαίσθηση σου είναι τώρα ο καλύτερος καθοδηγητής. Έκφρασε ελεύθερα τα συναισθήματα σου σε ένα πρόσωπο που αφορά κρυφή ή παρελθοντική ερωτική ιστορία.

ΙΧΘΥΣ
Οι φιλικές σου σχέσεις, εμπλουτίζονται από συναίσθημα, έκφραση επιθυμιών και αναγκών και διορθώσεις κλονισμένων σχέσεων. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ