Το αληθινό πρόσωπο της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου μέσα από τις φωτογραφίες της στο facebook: Η κόρη της, ο σύντροφος της, τα γατάκια   

Η υποψήφια Πρόεδρος της Δημοκρατίας και Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Αικατερίνης Σακελλαροπούλου διατηρεί ένα πολύ μοντέρνο προφίλ στο facebook με καθημερινές στιγμές της με τα γατάκια, την κόρη και το σύντροφός της.

Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου σε πολλές φωτογραφίες είναι απλή αλλά κομψή και της αρέσει να φωτογραφίζεται σε ωραία μέρη μέσα από τα ταξίδια της, σε παρουσιάσεις βιβλίων, σε διάφορα συνέδρια αλλά και να μοιράζεται οικογενειακές στιγμές με τους φίλους της στο facebook.

Διατηρεί ένα πολύ σύγχρονο και μοντέρνο facebook χωρίς περιττή αυστηρότητα, αλλά αντιθέτως με νεανικό τόνο και πρωτοποριακό.

Από παρουσίαση βιβλίου

Ενώ οι περισσότεροι θα περίμεναν ένα συντηρητικό style στα social media και να μην είναι τόσο ενεργή, η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας μας διαψεύδει ευχάριστα.

Μια vintage εικόνα από τα παιδικά χρόνια της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου

Σε εκδήλωση του Πάντειου Πανεπιστήμιου

Σε μουσείο της Πύλου

Άλλη μία vintage φώτο με την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: Θεσσαλονίκη, δεκαετία του ’60: «Εμείς του ’60 οι εκδρομείς» σχολιάζει κάτω από αυτή τη φωτογραφία με τις συμμαθήτριες και τη δασκάλα της στο δημοτικό.

Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου με την αδελφή της, μικρά κοριτσάκια και τους γονείς τους

Με τον αείμνηστο πατέρα της Νίκο Σακελλαρόπουλο

Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα γατάκια

Για πεζοπορία κάπου στα βουνά της Θράκης

Με τον σύντροφό της που είναι και αυτός νομικός

Σε επαγγελματικό ταξίδι

Και εδώ σε διακοπές...

 

Διαβάστε επίσης:

«Γυναίκες σε ηγετικές θέσεις»: Η «προφητική» ομιλία της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου στο Πάντειο & το δάκρυ της ευαίσθητης υποψήφιας Προέδρου μας

Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: Ποια είναι η δικαστικός - πρώτη γυναίκα υποψήφια για Πρόεδρος της Δημοκρατίας (φώτο)
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ