Ο Χοακίν Φίνιξ μας παρουσιάζει τις 4 γυναίκες της ζωής του: Την 34χρονη αρραβωνιαστικιά του, Ρούνεϊ Μάρα, τη μαμά του & τις 2 αδελφές του (φωτό - βίντεο)

Τις πιο σημαντικές γυναίκες της ζωής του είχε στο πλευρό του ο Χοακίν Φίνιξ τη βραδιά των Όσκαρ.

Ο θριαμβευτής των Όσκαρ, ο υπέροχος Χοακίν Φίνιξ, βρέθηκε στην 92η τελετή των βραβείων, όπου απέσπασε το Όσκαρ Α' Ανδρικού ρόλου για τον "Τζόκερ" του, καθώς και την εκτίμηση όλων για τον ευχαριστήριο λόγο του, μαζί με τις τέσσερις γυναίκες της ζωής του.

Με την 34χρονη, επίσης ηθοποιό, αρραβωνιαστικιά του, Ρούνεϊ Μάρα - η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την ταινία "Το κορίτσι με το τατουάζ" - ο Φίνιξ είναι ζευγάρι εδώ και τρία περίπου χρόνια.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jpleaf28 on

 

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2013, στα γυρίσματα της ταινίας "Her" ήταν «απλά φίλοι», μέχρι που ξανασυναντήθηκαν 3 χρόνια μετά στην ταινία "Μαρία Μαγδαληνή", όπου και άρχισε το ειδύλλιό τους σύμφωνα με τις πληροφορίες.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dra_Dana ? (@dra_dana_bs) on

 

Η πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση έγινε στο Φεστιβάλ των Καννών το 2017 και από τότε είναι μαζί και αποτελούν ένα από τα πιο γοητευτικά, ερωτευμένα και χαμηλών τόνων ζευγάρια του Χόλιγουντ.

 

Πέρα, όμως, από την αγαπημένη του, στο πλευρό του 45χρονου ηθοποιού ήταν και η αγαπημένη του μητέρα, Arlyn, αλλά και οι δύο αδελφές του, Rain και Summer, όπως είδαμε στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Daily Mail.

Ο Χοακίν Φίνιξ έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα και τις αδελφές του για τις οποίες μιλά συχνά και σε συνεντεύξεις του.

 

 

Έτσι, οι γυναίκες της ζωής του - καθώς και άλλα μέλη της οικογένειας - δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν από την μεγάλη για εκείνον βραδιά.

Ήταν, άλλωστε, μία φορτισμένη, συγκινησιακά, βραδιά για τον γνωστό ηθοποιό, ο οποίος στον ευχαριστήριο λόγο του αναφέρθηκε και στον πρόωρα χαμένο αδελφό του, Ρίβερ.

Ο Χοακίν Φίνιξ με την αδελφή του, Rain

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ