Για τους ΣΙΝΕ φίλους : Νέες ταινίες στις αίθουσες με τον «Συνήγορο» του Ρίντλεϊ Σκοτ να ξεχωρίζει


Ο συνήγορος / The counselor
Παραγωγή:
 ΗΠΑ - Βρετανία Σκηνοθεσία: Ρίντλει ΣκοτΠρωταγωνιστούν: Μάικλ Φασμπέντερ, Χαβιέ Μπαρδέμ, Μπραντ Πιτ, Πενέλοπε Κρουζ, Κάμερον Ντίαζπερίληψη

Ο Ρίντλει Σκοτ ενώνει τις δυνάμεις του με τον βραβευμένο με Πούλιτζερ, συγγραφέα Κόρμαν ΜακΚάρθι («Καμιά Πατρίδα για τους Μελλοθάνατους») και χρησιμοποιεί ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου κινηματογράφου, με σκοπό να στήσει ένα παθιασμένο κινηματογραφικό θρίλερ γεμάτο ένταση και αλλόκοτα εφιαλτικό χιούμορ.




Thor: Ο άρχοντας του σκότους / Thor: The dark world
Παραγωγή:
 Αμερικανική Σκηνοθεσία: Αλαν ΤέιλορΠρωταγωνιστούν: Κρις Χέμσγουορθ, Νάταλι Πόρτμαν, Τομ Χάιντλστοουν, Αντονι Χόπκινς, Κρίστοφερ Εκλεστον

  • thor-2-skoteinos-kosmos


περίληψη

Με σκηνοθέτη τον Αλαν Τέιλορ, σκηνοθέτη των επιτυχημένων τηλεοπτικών σειρών «Rome», «Boardwalk Empire», «Mad Men» και του επικού «Game of Thrones», ο Νορβηγός θεός επιστρέφει και υπόσχεται να παρουσιάσει ένα φαντασμαγορικό θέαμα, εμβαθύνοντας ακόμα περισσότερο στον πλούσιο κόσμο της σκανδιναβικής μυθολογίας.




Ψάχνοντας τον Sugarman / Searching for Sugar Μan
Παραγωγή:
 Σουηδία - Βρετανία Σκηνοθεσία: Μάλικ Μπεντζελούλ

περίληψη

Ενα ντοκιμαντέρ που κλείνει το μάτι στην μυθοπλασία, αποδεικνύοντας ότι η αληθινή ζωή ξεπερνά ακόμη και την πιο τρελή φαντασία.





Το ρεμπέτικο στην κρίση / INDEBITO

Παραγωγή: Ιταλική Σκηνοθεσία: Αντρέα Σέγκρε


περίληψη


«Η ώρα του ρεμπέτικου» μέσα στη δίνη της κρίσης. Παράδοξο; Πιθανόν, μα κι από τη φύση του είναι ανένταχτο αυτό το δωρικό, μουσικό ιδίωμα, που στάθηκε αφορμή κι αιτία για την έκφραση μίας λούμπεν, αλλά επαναστατικής κοινωνίας ανθρώπων. Ενα ντοκιμαντέρ, όχι αφιερωματικό και βασισμένο πάνω στην ιστορία αυτή καθαυτή του είδους, αλλά τολμηρό ως προς την πρόθεση να βάλει το «χέρι» στο μαγκάλι της φωτιάς και να διαπιστώσει αν «καίει» ακόμη.




πηγή:click@life.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ