Πατέρας Τοπαλούδη σε Χαριτάτο – Καραμέρο: Δώσαμε λουλούδια στην εισαγγελέα

«Δικαίωση για τη μνήμη της κόρης μας όποια ποινή και αν επιβληθεί δεν θα υπάρξει γιατί εμείς θα ζούμε ισόβια με το κενό της μέσα μας»

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη κατά την διάρκεια της δίκης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για τον βιασμό και την δολοφονία της φοιτήτριας, έδωσε λουλούδια στην εισαγγελέα μετά από την αγόρευση της.

 

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος μίλησε στο Open και είπε ότι «ήταν μια κίνηση ανθρώπινη, μια κίνηση που ίσως κατά βάθος να αντιπροσώπευε την ίδια την Ελένη αν ήταν παρούσα η ίδια, που είναι βέβαια ψυχικά στην αίθουσα μαζί μας. Μας συγκίνησε με τα λόγια που είπε».

 

Για το αν ήταν η πιο συγκινησιακή ημέρα στο δικαστήριο ανέφερε: «συγκινησιακή είναι η ατμόσφαιρα όλες αυτές τις μέρες. Δεν μπορώ να πω τη μία ή την άλλη. Την Τετάρτη ίσως κάπως περισσότερο γιατί ειπώθηκαν κάποιες λέξεις από την κ. εισαγγελέα προς εμένα και τη σύζυγο μου για τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε προς εμένα και την οικογένεια μου».

 

Ενώ, για την αίσθηση που δόθηκε πως η εισαγγελέας λειτούργησε και ως μάνα: «το είπε και η ίδια κάποια στιγμή της αγόρευσης της πως από την πρώτη στιγμή παρακολουθούσε την υπόθεση της, πριν καν αναλάβει εισαγγελέας της έδρας.

 

Ήταν από την πρώτη στιγμή σαν να ζούσε αυτό το δράμα μαζί με εμάς».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ