Γιατροί & νοσηλευτές σε παράταξη γυρίζουν επιδεικτικά την πλάτη στην Πρωθυπουργό που πάει να τους επισκεφτεί - Το βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου

Δείτε τη συγκλονιστική στιγμή…

Το Βέλγιο είναι σήμερα με προσωρινή κυβέρνηση, αφού από τον περασμένο Δεκέμβριο του 2019 βρίσκεται στην εξουσία μια μειοψηφική συμμαχία. Η συμμαχία αυτή έθεσε ως προσωρινή πρωθυπουργό την Σοφί Βιλμές, η οποία διαθέτει «ειδικές εξουσίες» ως τον Ιούνιο του 2020 και έχει την στήριξη έξι κομμάτων της αντιπολίτευσης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aujourd'hui, premier Conseil des Ministres depuis les changements au sein du gouvernement fédéral. Bienvenue à David Clarinval comme Ministre du Budget. Et merci Alexander De Croo pour cette gentille attention !#begov #gouvernement #belgique Vanmorgen eerste Ministerraad sinds de herschikking van de federale regering. Welkom David Clarinval als nieuwe minister van Begroting. En bedankt Alexander De Croo voor de leuke attentie ! #regering #belgie #belgium

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sophie Wilmès (@sophiewilmes) στις

 

Η Σοφί Βιλμές επισκέφτηκε το νοσοκομείο των Βρυξελλών, σημείο αναφοράς του κορωνοϊού, όμως η εικόνα της προκάλεσε πληθώρες εντάσεις και πιο συγκεκριμένα των υγειονομικών.

 

Οι τελευταίοι, θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για τις ελλείψεις χρηματοδότησης και προσωπικού στα βελγικά νοσοκομεία, υποδέχθηκαν την Βιλμές γυρίζοντάς της την πλάτη κυριολεκτικά σε πλάνα που από το Σάββατο το βράδυ κάνουν το γύρο του κόσμου.

 

Μια εικόνα που έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες… 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ