Χριστίνα Τουλουμτζίδου: Η Θεσσαλονικιά θεολόγος που έγινε φωτογράφος - "Ζεσταίνει" με τον φακό της τις υπέροχες γωνιές της Ελλάδας - Έρωτας με την καλντέρα (φωτό)

«Το μεγαλύτερο μου όνειρο είναι να καταξιωθω στο χώρο της φωτογραφίας και να ταξιδέψω σε όσα περισσότερα μέρη μπορώ...» λέει η ίδια.

Η Χριστίνα Τουλουμτζίδου, φωτογράφος με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη, μας εντυπωσίασε, μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, με τα υπέροχα κλικς της ανά την Ελλάδα.

 

 

 

 

Η ενασχόλησή της με την φωτογραφία ξεκίνησε το 2017 και όπως λέει η ίδια στο eirinika.gr είναι «αυτοδιδακτη, αλλά με μεγάλη αγάπη και πάθος για την φωτογραφία».

 

 

 

 

«Με σκληρή προσπάθεια κατάφερα να εξελιχθω και να φτάσω το επίπεδο που ονειρεύομουν, οι φωτογραφίες μου πλέον αναδημοσιεύονται μέσω του Ιnstangram στις μεγαλύτερες σελίδες του εξωτερικού (wonderful_places, earthpix, travelandleisure κλπ.) αποσπώντας τα καλύτερα σχόλια» συμπληρώνει η ταλαντούχα Ελληνίδα φωτογράφος.

 

 

 

 

«Το μεγαλύτερο μου όνειρο είναι να καταξιωθω στο χώρο της φωτογραφίας και να ταξιδέψω σε όσα περισσότερα μέρη μπορώ...» αναφέρει.

 

 

 

 

Όσο για το τι σημαίνει για εκείνη η τέχνη της φωτογραφίας;

 

 

 

 

«Φωτογραφία είναι η έκφραση των συναίσθηματων... Ξεκινάει από ένα απλό κλικ και εξελίσσεται σε έργο τέχνης με την καλλιτεχνική επεξεργασία...» τονίζει χαρακτηριστικά η Χριστίνα Τουλουμτζίδου.

 

 

 

 

Στις λήψεις της ξεχωρίζουν τα υπέροχα τοπία των πανέμορφων νησιών μας, αλλά και της Θεσσαλονίκης, όπου γεννήθηκε και ζει.

 

 

 

 

Η Ελλάδα στην ομορφότερη εκδοχή της κυριαρχεί στα κλικς της Χριστίνας...

 

 

 

 

Η καλντέρα της Σαντορίνης με την μοναδική της θέα, τα σοκάκια της Πάρου, τα λευκά σπιτάκια των νησιών μας, οι ανθισμένες βουκαμβίλιες, το γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού...

 

 

Όσο για το ωραιότερο μέρος που έχει φωτογραφίσει ποτέ;

Όπως μας λέει είναι η Σαντορίνη.

 

 

 

 

«Αποτέλεσε τον φωτογραφικό μου παράδεισο, με μάγεψε από την πρώτη στιγμή με την σπάνια όμορφια της και συνεχίζει να με εμπνέει ακόμα και σήμερα...» εξηγεί.

 

 

 

 

Αν και αγαπά όλες τις φωτογραφίες της, η Θεσσαλονικιά φωτογράφος ξεχωρίζει μία φωτογραφία από την υπέροχη γενέτειρά της, την μαγευτική συμπρωτεύουσα.

 

 

Αναφερόμενη στην πιο αγαπημένη της από όλες τις φωτογραφίες της, την περιγράφει λέγοντας «Ο Λευκός Πύργος λουσμενος στο φως του φεγγάριου, η Θεσσαλονίκη ρομαντική και στο βαθμό που πρέπει μελαγχολική...».

 

 

 

Who is who

H Χριστίνα Τουλουμτζίδου γεννήθηκε το 1978 στη Θεσσαλονίκη, όπου διαμένει μέχρι και σήμερα.

Σπούδασε Θεολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Έχοντας πάντα καλλιτεχνικές ανησυχίες συνέχισε τις σπουδές της στην αρχιτέκτονικη εσωτερικόυ χώρου σε Ιδιωτική Σχολή, εκεί ανέπτυξε την φαντασία και την δημιουργικότητά της μαζί με την άρτια αισθητική - στοιχεία που την βοηθήσαν αργότερα στην φωτογραφία.

 

 

 

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με την φωτογραφία κάνοντας ταξίδια στα ωραιότερα μέρη της Ελλάδας και δημοσιεύοντας τα αργότερα στον λογαριασμό της στο Ιnstangram.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ