Η Μπέτυ Λιβανού σε εκ βαθέων εξομολόγηση στον Αρναούτογλου: «Να πώς έζησα ευτυχισμένη 50 χρόνια με τον Γιώργο Πανουσόπουλο» (Βίντεο)

"Ήταν μια ρομαντική κίνηση..."

Στον καναπέ της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2 night show, κάθισε η Μπέτυ Λιβανού. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γεγονός ότι στο παρελθόν πούλησαν με τον σύζυγό της το αυτοκίνητό τους, για να γυρίσουν την ταινία «Το ταξίδι του μέλιτος»: «Ήταν ένα από αυτά που φύγανε για να γίνει μια ταινία. Ήταν μια ρομαντική κίνηση που κάναμε. Η ταινία έγινε εκτός Αθηνών. Γυρίστηκε όλη στον Καϊάφα και δεν χρειαζόμασταν μετακινήσεις» θα πει.

 

Αναφέρθηκε στη μια της κόρη που έγινε ηθοποιός αλλά τελικά αποφάσισε να ασχοληθεί με κάτι άλλο: «Η μια ασχολήθηκε αλλά τελικά έγινε χορεύτρια του τάνγκο. Είμαι χαρούμενη. Το αγαπάει πάρα πολύ και από τη στιγμή που αγαπάει αυτό που κάνει, για μένα είναι πολύ σημαντικό. Όταν μου είπε ότι θα γίνει ηθοποιός δεν είπα τίποτα από έξω μου» είπε.

 

Η σπουδαία ηθοποιός σε μια σπάνια εξομολόγηση για τον σύζυγό της Γιώργο Πανουσόπουλο αναφέρθηκε στην κοινή ζωή τους: «Είμαστε μαζί 50 χρόνια μαζί. Δεν υπάρχουν μυστικά, ούτε συνταγές.

 

 

 

Όλοι με ρωτάνε για συνταγές, δεν υπάρχουν συνταγές. Μαγειρεύω πολύ, μου αρέσει και εκείνος μαγειρεύει. Ο καθένας μόνος του στην κουζίνα, δεν μαγειρεύουμε μαζί, εκεί είναι καταστροφή».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ